Κίνα: Μαζική σφαγή σε επίθεση με μαχαίρια

Tweet

27 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Κίνα: Μαζική σφαγή σε επίθεση με μαχαίρια

Επιθέσεις με μαχαίρια που στοίχισαν τη ζωή 27 ανθρώπων και προκάλεσαν τον τραυματισμό άλλων 109 σημειώθηκαν το Σάββατο σε σιδηροδρομικό σταθμό στα νοτιοδυτικά της Κίνας, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Όπως

αναφέρει το επίσημο κινεζικό πρακτορείο αλλά και όλα τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια επιτέθηκαν σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κουνμίνγκ, της πρωτεύουσας της επαρχίας Γιουνάν.

Από αυτή την παράξενη επίθεση σκοτώθηκαν 27 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 160. Η επίθεση από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική ενέργεια.

Η ταυτότητα των δραστών δεν έχει διευκρινιστεί οι μάρτυρες όμως αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν στολές και ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί μόλις εφτασαν οι αστυνομικοι στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Σύμφωνα με BBC, οι φωτογραφίες που ανήρτησαν όσοι βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος έδειχναν σκηνές με ανθρώπους πλημμυρησμένους στο αίμα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποσύρθηκαν από το διαδίκτυο.

Η dailymail.co.uk δημοσίευσε και αναδημοσιεύουμε φωτογραφίες από τον τόπο της μαζικής δολοφονίας. Οι φωτογραφίες είναι σκληρές, όποιος δεν αντέχει να μην τις δει.

Tags: Κίνα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα