Ζητείται: Κάτοχος μεταπτυχιακού Γεωπονικών ή Οικονομικών Επιστημών στο Γ.Π.Α

Εργασία

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών», ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε έναν κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου Γεωπονικών ή Οικονομικών Επιστημών. Αντικείμενο εργασίας είναι η παροχή επικουρικού έργου κατά την διδασκαλία του μαθήματος εμβάθυνσης, η οργάνωση στη συλλογή και σύνθεση υλικού κατά την εργασία

της ομάδας φοιτητών κ.α.

Αιτήσεις υποβάλλονται στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ή με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Πληροφορίες: Στ. Ροζάκης, τηλ. 210/5294768, e-mail: [email protected] .

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα