Ηράκλειο: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου που του έστησαν ενέδρα

Συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου που δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος την είχε υποδείξει ως ηθικό αυτουργό της σε βάρος του δολοφονικής ενέδρας, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ έφευγε από το ιατρείο του. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένα άτομο προσήχθη μετά την κατάθεση του γιατρού, το οποίο φερόταν να ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου του.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ψυχίατρο και όταν ο ίδιος βγήκε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω. Ένας εκ των δραστών έσπασε μάλιστα με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο ίδιος αναζήτησε καταφύγιο σε παρακείμενο φαρμακείο. «Βοήθεια με πυροβόλησαν», είπε στους υπαλλήλους, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα από θραύσματα στο κεφάλι. «Ήθελαν να με σκοτώσουν, έχω κατονομάσει ένα άτομο από το προσωπικό μου περιβάλλον από το οποίο έχω δεχθεί επανηλειμμένες φορές απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο ψυχίατρος,

δολοφονική επίθεσηενέδραψυχιάτροςΗράκλειο Κρήτης
Keywords
Τυχαία Θέματα