Ηλεία: Επίθεση φασιστοειδών σε μέλος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο

Tweet

Επίθεση δέχτηκε ο Μπάμπης Καλαντζής, υποψήφιος δήμαρχος με την "Λαική Συσπείρωση" και το ΚΚΕ στο Δήμο Πηνειού και η Ζωής Τσάση, προέδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου και μέλους του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το 902.gr φασιστικά σύμβολα γράφτηκαν έξω από το σπίτι του υποψηφίου δημάρχου.

«Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες», τονίζει

ο Μπ. Καλαντζής και προσθέτει: «Καλούμε το λαό του Πηνειού να τους απομονώσει! Αυτούς και όσους τους στηρίζουν και συνεργάζονται μαζί τους. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμία γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς, σε κανένα σχολείο. Η αντιμετώπιση των φασιστών είναι υπόθεση του λαού, με πολιτική αντιπαράθεση και αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου που παίζουν, αφού φτιάχτηκαν και χρηματοδοτούνται από τους καπιταλιστές, τους εφοπλιστές, για να ανακόψουν το εργατικό λαϊκό κίνημα! Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, το λαό του Πηνειού - όπως έκανε και στο παρελθόν ενάντια στους ταγματασφαλίτες προγόνους τους - να δώσει αποστομωτική απάντηση σε τέτοιου είδους φασιστικές ενέργειες».

«Στις εκλογικές μάχες του Μαΐου - καταλήγει - ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού! Αυτή είναι η μοναδική απάντηση στο σύστημα που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια, το σάπιο αστικό πολιτικό στερέωμα και τα πιο σάπια παιδιά του, τους φασίστες. Γιατί όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν είναι δύναμη αστική, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των βιομηχάνων και των εφοπλιστών».

Tags: ΚΚΕΠερισσός Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα