Η κάμερα «έπιασε» τους 4 που βασάνισαν τον φύλακα μέχρι θανάτου

Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα προσωπά τους καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης σκαφών αναψυχής στο Καρακόνερο της Ρόδου, κατά τη διάρκεια της «εισβολής», του βασανισμού και του φόνου του 60χρονου φύλακα της επιχείρησης.

Τις νέες πληροφορίες δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της Ροδιακής, η οποία και κάνει λόγο για «άγριες σκηνές» τις οποίες κατέγραψε η κάμερα, συμπληρώνοντας ότι οι δράστες έδρασαν «με πρωτοφανή αγριότητα και με μαφιόζικη τακτική».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

όλα όσα διαδραματίστηκαν έχουν καταγραφεί σε ειδικές κάμερες, το υλικό των οποίων βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας Ρόδου

--------------------

Με πρωτοφανή αγριότητα και με μαφιόζικη τακτική έδρασαν τελικά οι τέσσερις δράστες της άγριας δολοφονίας του 60χρονου φύλακα της επιχείρησης σκαφών αναψυχής στο Καρακόνερο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Ροδιακής", τα στοιχεία που έχουν αυτή την ώρα στα χέρια τους και αναλύουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, το σχέδιο ληστείας το οποίο κατέληξε σε δολοφονία του άτυχου φύλακα, ήταν απόλυτα σχεδιασμένο και εκτελέστηκε από τέσσερα άγνωστα άτομα που φορούσαν στα κεφάλια τους κουκούλες.

Οι φιγούρες των ατόμων αυτών καθώς και οι πριν και μετά κινήσεις τους, βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών και αναλύονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Tags: έγκλημαΡόδοςκάμερα
Keywords
Τυχαία Θέματα