Η απάντηση του Ιανού

Tweet

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση - απάντηση του "Ιανού" στην καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου που δημοσιεύσαμε. Σύμφωνα με την καταγγελία η αλυσίδα ΙΑΝΟΣ καταγράφει τις πωλήσεις του κάθε υπαλλήλου με "ειδικο μηχανάκι", διαιρώντας τους σε "καλούς" και "ικανούς", ή "πωλητές του μήνα" και σε κάποιους άλλους μη αποδοτικούς.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση

Θα ήταν αυτονόητο ένα μεγάλο μέσο ενημέρωσης όπως είναι το alfavita.gr να τηρεί στοιχειωδώς

τη δημοσιογραφική δεοντολογία και πριν δημοσιεύσει μια καταγγελία να την θέσει υπόψη του καταγγελλόμενου, προκειμένου να υπάρχει μια απάντηση, ώστε να μην είναι μονομερής η ενημέρωση των αναγνωστών του.

Ο ΙΑΝΟS είναι μια πελατοκεντρική επιχείρηση και προσπαθεί με εκπαίδευση των βιβλιοπωλών, με υποδομές και εργαλεία χρήσιμα για την καθημερινότητα της εταιρείας, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του.

Τέτοια εργαλεία είναι και τα scanner με τα οποία γίνονται πολλές καθημερινές εργασίες -απογραφές, παραγγελίες- πέραν των χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για τις πωλήσεις της επιχείρησης. Μέσα από αυτά τα στοιχεία άλλωστε επιβραβεύονται οι καλύτεροι πωλητές με μπόνους και δεν έχει γίνει καμία απόλυση για μειωμένη απόδοση.

ΙΑΝΟΣ Α.Ε.

Tags: Ιανός Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα