Γνωστός στην περιοχή ο "τυφλός" βιαστής - Τον είχαν δει να οδηγεί μηχανάκι

Για αυτό είχε ζητήσει το θύμα του να κυκλοφορεί με μαύρο στράπλες φόρεμα στο διαμέρισμά του για να διακρίνει τις κινήσεις της. Ωστόσο, οι γείτονες είδαν πολλές φορές τον 52χρονο να διακρίνει μια χαρά τους δρόμους της περιοχής οδηγώντας το μηχανάκι του.

«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι... Γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους

στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει», δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια, ναι, δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε να το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο. Έχω να τον δω περίπου ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα, είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό, και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20 χρόνια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα», πρόσθεσε.

Σύζυγος ιδιοκτήτριας φαρμακείου επίσης στην περιοχή της Δάφνης είδε τον δράστη στο μηχανάκι και υπογράμμισε ότι διατηρούσε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάπου στην περιοχή. «Είναι ένας επικίνδυνος βλάκας, και ένας βλάκας είναι ικανός για όλα... έχω να τον δω πάνω από 4 χρόνια. Έμενε εκεί στη γωνία στην Αβέρωφ και μετά χώρισε και έφυγε. Ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον είχα δει πριν από 4 χρόνια. Γύρναγε σε όλη τη γειτονιά και είχε ένα μαγαζί εκεί πίσω από το δημαρχείο αλλά δεν θυμάμαι τι πούλαγε. Μάλλον κάτι με ηλεκτρονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ένας άλλος γείτονάς του που μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή θυμάται να ακούει τον 52χρονο να τσακώνεται με την σύντροφό του: «Πώς δεν κυκλοφορούσε; Κυκλοφορούσε συχνά αλλά μου ήταν τελείως αδιάφορος ως άνθρωπος και όταν τον είδα στο διαδίκτυο μου φάνηκε περίεργο. Είπα, αυτός ο άνθρωπος έκανες αυτή τη δουλειά; Προβλήματα όρασης δεν είχε, απλώς είχε πολλούς τσακωμούς με την σύντροφό του. Άκουγα φωνές. Ήταν περίεργος άνθρωπος και για αυτό μου ήταν και αδιάφορος. Είχε μαζέψει σκυλιά και γατιά πάνω στο μπαλκόνι του, δημιουργούσε προβλήματα τέτοια. Δεν είχα ούτε καλημέρα με αυτόν τον άνθρωπο».

Δάφνητυφλόςβιασμόςμηχανάκι
Keywords
Τυχαία Θέματα