Γιάννης Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, όπως συνέβη και στις προηγούμενες, τον Ιανουάριο του 2015, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Γιάννης Πανούσης.

Όπως είπε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια παρά τη στήριξη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Με στήριξε

ο Πρωθυπουργός και με τίμησε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω μια τεχνογνωσία, μια αίσθηση της κοινωνίας, και προφανώς γνωρίζω ότι κάθε απόφασή μου έχει μια πολιτική βάση. Αλλά είχα δηλώσει από τη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής ΔΗΜΑΡ ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές. Άρα λοιπόν δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, τον οποίο και τιμώ και θεωρώ κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί, και παραμένω στη διάθεση της Πολιτείας μετά τις εκλογές να ξαναδούμε εάν και εφόσον και ίσως και μπορεί να συμβεί με τη νέα κυβέρνηση οποιαδήποτε μορφή συμβολής μου».

Στη συνέχεια ο κ. Πανούσης ανέφερε πως θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Tags: Γιάννης Πανούσης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα