ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: «Ο αγώνας συνεχίζεται» - Φωτόπουλος: "Θα σκίσω το δικό μου φύλλο κι ας με απολύσει ο Σαμαράς"

Tweet

Η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστράτευση και την επίταξη των απεργών εργαζομένων της ΔΕΗ, καθώς το πρωτοδικείο Αθηνών, το βράδυ της Παρασκευής έκρινε την απεργία παράνομη.

Το εθνικό τηυπογραφείο έχει αρχίσει την έκδοση των "φύλλων πορείας" και την επίδοσή τους στους απεργούς της ΔΕΗ. Αυτό όμως, δεν πτωεί την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία αναφέρει πως "ο αγώνας δεν δόθηκε με όρους συντεχνίας αλλά με όρους κοινωνίας, για αυτό πέτυχε και θα συνεχισθεί»

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση της αναφέρει πως: "Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τα σωματεία μέλη της σε καμία περίπτωση δεν παρανόμησαν, δεν έδειξαν έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρικού ρεύματος, όπως εξάλλου αποκαλύπτεται από την δικαστική απόφαση η οποία και θα δημοσιευθεί.
Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Κυβέρνηση που κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με επίταξη εργαζομένων, προσβάλει και υπονομεύει την ίδια την Δημοκρατία".

Φωτόπουλος "Θα σκίσω το δικό μου φύλλο κι ας με απολύσει ο Σαμαράς"

Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει το φύλλο πορείας του, προκαλώντας τον πρωθυπουργό «να τον απολύσει».

Tην Κυριακή αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ

Tags: ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗΔΕΗΝίκος Φωτόπουλος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα