Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης: Σχετικά με την ανάρτηση βίντεο της Χρυσής Αυγής σε σελίδα facebook της ΔΟΕ

Ανακοινώσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΣΟΥΜΑΝΑΣ ΜΑΚΗΣ (6974572086) ,

ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(6936548323)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4-04-2013

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ)

ΚΟΙΝ: Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Θέμα: “MEA CULPA”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με αφορμή την ανάρτηση, από το Γενικό Γραμματέα της ΔΟΕ, στις 23-03-2013, δημοσιευμένου βίντεο YouTube της Χρυσής Αυγής,

που φέρει τον τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων», θεωρεί την παραπάνω ενέργεια καταδικαστέα διότι η ανάρτηση έγινε σε σελίδα του Facebook, που φέρει την επωνυμία «ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας» και που δεν αποτελεί όργανο της Ομοσπονδίας , αφού δεν έχει προκύψει από επίσημη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ, αλλά δημιουργήθηκε ως προσωπική σελίδα του Γενικού Γραμματέα της ΔΟΕ και άλλων μελών του Δ.Σ.

Η αναπαραγωγή του βίντεο, το οποίο ξεκάθαρα στα σχόλια αναφέρεται το όνομα της Χρυσής Αυγής, αποτελεί μεγάλο ολίσθημα για την Ομοσπονδία και την ενότητα του Κλάδου.

Η παραπάνω ανάρτηση, σε χώρο που φέρει την επωνυμία της Ομοσπονδίας, δεν ήταν ορθή καθώς τέτοιες λαϊκιστικές τακτικές πρέπει να καταδικάζονται. Για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο βίντεο να κατέβει από την σελίδα του facebook, όσο ακόμα αναφέρεται το όνομα της Ομοσπονδίας και η ιδιότητα των μελών της καθώς και να αφαιρεθεί από την συγκεκριμένη σελίδα η ονομασία της Ομοσπονδίας.

Tags: Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης ο ΠλάτωνΔΟΕΧρυσή αυγήfacebook
Keywords
Τυχαία Θέματα