Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης "ο Πλάτων": Τακτική Γενική Συνέλευση στις 20/5

Tweet

Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 στις 6:30 το απόγευμα

στο 21ο – 109ο Δημοτικό Σχολείο (Μαναβή - Περραιβού)

Επιστολή για συντονισμό δράσης για Αυτοαξιολόγηση - Αξιόλογηση

Συνάδελφοι

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους με τη συσπείρωσή τους σε κάθε σχολείο και αξιοποιώντας την απεργία - αποχή από διαδικασίες αξιολόγησης που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ

καθώς και τις διαρκείς στάσεις εργασίας της ΔΟΕ, να μη συμμετέχουν στη λειτουργία των ομάδων εργασίας.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν οριστεί σε ομάδες εργασίας φροντίζουν να προγραμματίσουν τις συνεδριάσεις των ομάδων τους, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρει κανείς έργο εκτός του ωραρίου εργασίας του.

Σχετικά με τον αριθμό των συνεδριάσεων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της Γενικής Εκτίμησης υπενθυμίζουμε ότι στο σχετικό υλικό της Α.Ε.Ε. τόμος ΙΙ σελίδα 15 αναφέρεται πως «Εκτιμάται ότι με συντονισμένες συζητήσεις των συμμετεχόντων και προετοιμασμένες εισηγήσεις των ομάδων, η ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν απαιτεί περισσότερες από 2-4 συνεδριάσεις»

Καλούμε τους συναδέλφους, όπως έχει αποφασίσει η ΔΟΕ με επιστολή που στάλθηκε στα σχολεία, να περιμένουν και να μη προχωρούν στην επεξεργασία των δεικτών γιατί πρόκειται να σταλεί κείμενο-απάντηση σχετικά με τη διαδικασία της Α.Ε.Ε., ώστε με συντεταγμένο τρόπο ο κλάδος να σταθεί απέναντι στις πιέσεις του Υπουργού Παιδείας.

Οι σχολικές μονάδες της προσχολικής αγωγής και τα ολιγοθέσια σχολεία (έως 3/θ) δεν υποχρεούνται στην υλοποίηση σχεδίων δράσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υφυπουργού παιδείας. Για το λόγο αυτό καλούμε τους συναδέλφους νηπιαγωγούς να περιμένουν να συντονιστούν με τις αποφάσεις της ΔΟΕ για την τελική έκθεση αυτιοαξιολόγησης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τη ΔΟΕ με τη μαζική - αγωνιστική κινητοποίηση να αποτρέψουμε τα σεμινάρια επιμόρφωσης Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση που θα επιχειρηθεί να γίνουν στις Δ/νσεις, καλώντας τους Δ/ντές και σχολικούς συμβούλους να αρνηθούν να παίξουν το ρόλο του αξιολογητή-επιθεωρητή των συναδέλφων και να συνταχθούν με τις αποφάσεις του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος .

Ο αγώνας για την ανατροπή των σχεδιασμών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργού συνεχίζεται και κορυφώνεται.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη μη εφαρμογή της αξιολόγησης-χειραγώγησης, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου.

Γ΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 – Email: [email protected]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΣΟΥΜΑΝΑΣ ΜΑΚΗΣ (6974572086) ,

ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(6936548323)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8-5-2014

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ)

ΚΟΙΝ.: ΔΟΕ

Tags: Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης ο Πλάτων Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα