Γ΄ ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης: Εκτακτη γενική συνέλευση 22/5

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Γ ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρ. Κορομηλά 51 ΤΚ 54622
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θεσ/νίκη 17/05/2012

Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους/σσες που ανήκουν στη δύναμή της (μόνιμους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους) καθώς και τους συνταξιούχους συναδέλφους σε
ΕΚΤΑΚΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
την Τρίτη 22 Μαίου 2 μ.μ. στην αίθ. εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Συκεών, Επταπυργίου 150
Συναδέλφισσες-οι,
Κάτω από το φως των νέων, ορμητικών, πολιτικών εξελίξεων είναι απολύτως αναγκαίο να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε όχι μόνο για την επαπειλούμενη αξιολόγηση-χειραγώγηση, τις σχεδιαζόμενες απολύσεις, το ασφαλιστικό και το νέο Λύκειο αλλά και για την έκρηξη του κοινωνικού προβλήματος στα σχολεία. Η ευθύνη της αντιμετώπισης των πολλαπλών, οδυνηρών συνεπειών της κρίσης και των Μνημονίων μεταξύ των οποίων είναι και η άνοδος του νεοφασισμού και η εμφάνιση των νοσηρών συμπτωμάτων αυτής της αρρώστιας μέσα στα ίδια τα σχολεία, για μια ακόμη φορά εγκαταλείπεται από την πολιτεία και το Υπουργείο Παιδείας και αυτή όπως και η ευθύνη για την μόρφωση των παιδιών μας αποκλειστικά στον «εκπαιδευτικό πατριωτισμό» των συναδέλφων.
Θυμίζουμε ακόμη ότι το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα συμμετέχει και θα μεταφέρει τις απόψεις των μελών του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου (άρθρ. 32 και 33 του Καταστ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 με θέματα:
1. Αποτίμηση της πορείας του κλάδου κατά τη συνδικαλιστική περίοδο 2011 –12.
2. Εκτίμηση της συνδικαλιστικής συγκυρίας και προγραμματισμός της δράσης μας για τη συνδικαλιστική χρονιά 2012 – 13.
3. Έλεγχος των πεπραγμένων των αιρετών μελών του ΚΥΣΔΕ. Στο χρονικό διάστημα ενός μηνός από την ανακοίνωση της πρόσκλησης αυτής τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μπορούν να υποβάλουν στην ΟΛΜΕ «κάθε θέμα με τις σχετικές γι’ αυτό προτάσεις, που κρίνουν ότι πρέπει να προστεθεί στα θέματα της»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΡ.ΤΡΑΝΟΣ Γ. ΛΑΘΗΡΑ


Keywords
Τυχαία Θέματα