Φλόριντα: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ακόμα ένα περιστατικό βίας σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Το περιστατικό συνέβη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα στην περιοχή Ταλαχασί την Πέμπτη.

«Έχουμε δύο θύματα από πυροβολισμούς στο χώρο του πανεπιστημίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, χωρίς όμως να ενημερώσει για το αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το δράστη ή τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα

με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα Democrat, οι πυροβολισμοί ήταν τουλάχιστον τέσσερις και συνέβησαν στον πρώτο όροφο κτηρίου. Άμεσα περισσότεροι από 30 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με το που ενημερώθηκε η αστυνομία για το περιστατικό έστειλε αμέσως μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα φοιτητών και εργαζομένων με οδηγίες για να παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι χώροι του πανεπιστημίου αποκλείστηκαν αμέσως.

Σύμφωνα με αναφορές φοιτητών στο Twitter, ο δράστης της επίθεσης «συνελήφθη», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως, ούτε και έχει γνωστοποιηθεί το αν είναι τραυματίας.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Tags: ΗΠΑΦλόρινταένοπλη επίθεση
Keywords
Τυχαία Θέματα