Έβριζε γυναίκες για τις θέσεις και "ξέσπασε" πάνω στη σύζυγό του ο "μάγκας" του Καλλιμάρμαρου

Το newsit επικοινώνησε με την κα Καρτάλου, η οποία παρέθεσε την προσωπική της μαρτυρία

Όπως είπε, ο βίαιος άνδρας είχε τσακωθεί για μια θέση με δυο γυναίκες και τις είχε βρίσει όταν εκείνες του ζήτησαν ευγενικά να κάνει λίγο πιο εκεί για να κάτσουν. «Δύο γυναίκες του ζήτησαν να κάτσει λίγο παραπέρα για να κάτσουν μαζί στην ίδια θέση. Αυτός αρνήθηκε. Μετά όπως εμαθα τις έβρισε πολυ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την περιγραφή η κα Καρτάλου λέει ότι στη συνέχεια ο κόσμος ξεκίνησε να τον αποδοκιμάζει

και ο βίαιος σύζυγος αγριεύτηκε και ήθελε να ζητήσει τα ρέστα. «Σηκώθηκε αυτός πάνω και η γυναίκα του προσπαθούσε εκείνη την στιγμή να τον ηρεμήσει. Του έλεγε: ‘’έλα ηρέμησε, σταμάτα’’. Τοτε την έσπρωξε και άρχισε να την χτυπάει. Ο κόσμος τότε συνέχισε να τον βρίζει και να του λέει να φύγει ζητώντας του τον λόγο για τη συμπεριφορά του», λέει η αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το περιστατικό.

Όπως λέει μάλιστα μετά το αποτρόπαιο περιστατικό πλησίασε την άτυχη σύζυγό για να την ενημερώσει πως έχει καταγράψει τα πάντα σε βίντεο και την ρώτησε αν θέλει να του κανει μηνυση. «Της είπα πως θα πάω μάρτυρας μαζί της. Ωστοσο ήταν αρνητική», είπε, ενώ πρόσθεσε πως το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανηλίκων παιδιών που παρακολουθούσαν σε κατασταση σοκ το βίαιο ξέσπασμα του πατέρα τους. «Είναι απίστευτο πως δεν υπήρχε κάποιος σεκιούριτι εκεί να τον απομακρύνει», πρόσθεσε.

Πηγή: newsit.gr

Καλλιμάρμαροκακοποίηση γυναίκαςΌλοι μαζί μπορούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα