ΕΥΑΘ εξακολουθεί να κόβει το νερό

Κάτι τρέχει με την ΕΥΑΘ... Σε καταγγελία ότι πολλές οικογένειες ζουν χωρίς νερό επειδή η επιχείρηση τους έχει διακόψει την παροχή προχώρησε η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών.

«Μετά τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ, που συνεχίζονται ακόμα και μέσα στον χειμώνα με τους τραγικούς θανάτους-δολοφονίες που προκαλούν,

η ΕΥΑΘ ακολουθεί παρόμοια πολιτική, προχωρώντας σε μαζικές διακοπές υδροδότησης σε εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

«Ακόμη κι αν καταφέραμε με τους αγώνες μας να διώξουμε τη συγκυβέρνηση των μνημονίων, δυστυχώς δεν διώξαμε ακόμη όλους όσοι εφάρμοζαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν αυτές τις δολοφονικές πολιτικές (διευθυντές και γραμματείς τραπεζών, υπηρεσιών, εφοριών, δημόσιων επιχειρήσεων, το κράτος έκτακτης ανάγκης κτλ.), για να πλουτίζουν ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι», καταγγέλλει η επιτροπή.

«Από τον περασμένο Δεκέμβρη έχουμε δεχτεί τηλεφωνήματα και έχουμε ερευνήσει περισσότερα από 10 περιστατικά που σχετίζονται με την ΕΥΑΘ. Ολα αφορούν περιπτώσεις ανθρώπων που είναι είτε άνεργοι είτε μονογονεϊκές οικογένειες και οι οποίοι δεν έχουν να πληρώσουν έναν απλό λογαριασμό νερού, να σκεφτείτε. Το φαινόμενο έχει πολλαπλάσιες διαστάσεις αν σκεφτείτε ότι μόνο στις δυτικές συνοικίες έχουν φτάσει σε μας αυτές οι καταγγελίες...», εξήγησε στην «Εφ.Συν.» ο Νίκος που συντονίζει τη δράση της Επιτροπής.

Για τον λόγο αυτόν, η Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνέλευση για να αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις, την Πέμπτη 5 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο των Αμπελοκήπων.

Πηγή: efsyn.gr

Tags: ΕΥΑΘ
Keywords
Αναζητήσεις
ευαθ
Τυχαία Θέματα