Εποχικό Προσωπικό από τα ΕΛΤΑ

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

168 Θέσεις Εποχικών στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Την πλήρωση 168 θέσεων εποχικού προσωπικού προκηρύσσουν τα ΕΛΤΑ, για να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών τους στην Κεντρική Μακεδονία.
Ειδικότερα, προκηρύσσονται προσλήψεις 57 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών, για τις ανάγκες των υπηρεσιών τους στη Θεσσαλονίκη,

τη Χαλκιδική, την Πιερία, το Κιλκίς και τις Σέρρες.

Θα καλυφθούν: α) 29 θέσεις για το νομό Θεσσαλονίκης εκ των οποίων, επτά θέσεις διανομέων ΔΕ και 22 θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης, β) έξι θέσεις για το νομό Κιλκίς εκ των οποίων, τρεις θέσεις διανομέων ΔΕ και τρεις εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ, γ) τέσσερις θέσεις για το νομό Πιερίας εκ των οποίων, δύο θέσεις διανομέων ΔΕ και δύο εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ, δ) 14 θέσεις για το νομό Χαλκιδικής εκ των οποίων οκτώ διανομέων ΔΕ και έξι εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ και ε) τέσσερις θέσεις για το νομό Σερρών εκ των οποίων δύο θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ και δύο θέσεις διανομέων ΔΕ.

Παράλληλα, εκδόθηκαν άλλες δύο προκηρύξεις σύμφωνα με τις οποίες θα καλυφθούν: α) 64 θέσεις διανομέων ΔΕ σε μονάδες διανομής της Θεσσαλονίκης για οκτώ μήνες, τέσσερις θέσεις διανομέων ΔΕ για μονάδες διανομής της Κατερίνης για οκτώ μήνες, 29 θέσεις διανομέων ΔΕ για μονάδες διανομής της Θεσσαλονίκης για τέσσερις μήνες, τέσσερις θέσεις διανομέων ΔΕ για τις μονάδες διανομής Κατερίνης για τέσσερις μήνες και έξι θέσεις διαμετακομιστούν ΥΕ για το Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης για οκτώ μήνες, β) τέσσερις θέσεις διανομέων ΔΕ για τη μονάδα διανομής Σερρών για τέσσερις μήνες.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργάζονται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18-65 ετών και να διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.elta.gr/.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για όλες τις θέσεις λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου. Έντυπα αιτήσεων διατίθενται από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (http://www.asep.gr/).

Πηγή: Αγγελιοφόρος ΔΑΣΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα