Επιτροπές για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ και Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.

O Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου συγκρότησε Επιστημονική Επιτροπή για να καταρτίσει Σχέδιο Πρότασης σχετικά με το πλαίσιο πρόσβασης σε επαγγελματικές δραστηριότητες, βάσει προσόντων που προσδίδουν οι τίτλοι σπουδών που αποκτούν οι πτυχιούχοι Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ.

Η Επιτροπής είναι επταμελής και έχει ως εξής:

1. Γεώργιος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ του Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Ερρίκο-Χαΐμ ΒΕΝΤΟΥΡΑ, του Μιχαήλ .

2. Ιωάννης ΤΣΙΑΦΗΣ του Χρίστου,

με την ιδιότητα του μέλους Δ.Ε.Π. Πολυτεχνικής Σχολής, με αναπληρωτή του τον Θωμά ΧΟΝΔΡΟ του Ευαγγέλου .

3. Γεώργιος ΑΛΕΞΗΣ του Κωνσταντίνου, με την ιδιότητα του μέλους ΔΕΠ Τμήματος Μηχανικών των Τ.Ε.Ι., με αναπληρωτή τον Ανδρόνικο ΦΙΛΙΟ του Ευστρατίου .

4. Αναστάσιος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ του Νικολάου, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο ΠΑΠΑΔΑΚΟ του Νικολάου.

5. Ιωάννης ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ του Μάριου, με αναπληρωτή του τον Απόστολο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ του Ιωάννη.

6. Ιωάννης Εμμανουήλ ΜΕΡΤΙΝΟΣ του Γεωργίου, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο ΚΙΤΣΑΚΗ του Αθανασίου.

7. Ευάγγελος ΣΠΥΡΟΥ του Παναγή με αναπληρωτή του τον Χρήστο ΤΣΙΤΣΗ του Αναστασίου.

Για την υποβοήθηση του έργου της, η Επιτροπή μπορεί να ζητά και να έχει πρόσβαση σε κάθε απαραίτητη σχετική πληροφορία (στοιχείο, έγγραφο, αρχείο, έκθεση) από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, την ΑΔΙΠ, τα λοιπά υπουργεία και τους εποπτευόμενους αυτών φορείς κ.λπ.

O Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου συγκρότησε Επιστημονική Επιτροπή για να καταρτίσει Σχέδιο Πρότασης σχετικά με το πλαίσιο πρόσβασης σε επαγγελματικές δραστηριότητες, βάσει προσόντων που προσδίδουν οι τίτλοι σπουδών που αποκτούν οι πτυχιούχοι Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.

Ειδικότερα η Επιτροπή, έχει ως εξής:

1. Γεώργιος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ του Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Αντώνιο ΜΠΟΓΡΗ, του Γεωργίου.

2. Νικόλαος ΚΛΗΜΗΣ του Σπυρίδωνα,με την ιδιότητα του μέλους Δ.Ε.Π. Πολυτεχνικής Σχολής,με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο ΣΠΥΡΑΚΟ του Χριστοφόρου.

3. Αντώνιος ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ του Δημητρίου,με την ιδιότητα του μέλους Δ.Ε.Π. Τμήματος Μηχανικών Τ.Ε.Ι., με αναπληρωτή του τον Τριαντάφυλλο-Φίλη ΚΟΚΚΙΝΟ του Θεοδώρου.

4. Γεώργιος ΜΕΛΕΤΗΣ του Παναγιώτη, με αναπληρώτρια την Παρασκευή ΛΙΟΣΑΤΟΥ του Δημητρίου.

5. Βασίλειος ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ του Γεωργίου, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο ΤΟΚΜΑΚΙΔΗ του Παναγιώτη.

6. Σταύρος ΡΟΖΗΣ του Ιωάννου, με αναπληρωτή του τον Βασίλειο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ του Γεωργίου.

7. Άρης ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ του Λεωνίδα, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο ΓΛΕΝΗ του Ιωάννη.

Για την υποβοήθηση του έργου της, η Επιτροπή μπορεί να ζητά και να έχει πρόσβαση σε κάθε απαραίτητη σχετική πληροφορία (στοιχείο, έγγραφο, αρχείο, έκθεση) από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την ΑΔΙΠ, τα λοιπά υπουργεία και τους εποπτευόμενους αυτών φορείς κ.λπ.

επαγγελματικά δικαιώματα
Keywords
Τυχαία Θέματα