Επιτέθηκαν βίαια στον Μητρόπουλο έξω από το σπίτι του για την Λίστα Νικολούδη

Σοβαρή καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από αγνώστους όταν κατέθεσε την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1, ονόματα πολιτικών, Υπουργών Οικονομικών και δημοσιογράφων υπάρχουν στην λίστα Νικολούδη. Μόλις είδε αυτά τα ονόματα ο κ. Μητρόπουλος

ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τη βίαιη επίθεση δέχθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2014, πηγαίνοντας προς το σπίτι του και αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου» τόνισε.

«Υπάρχουν ακόμη και εν ενεργεία πολιτικοί απ' όλα τα κόμματα, εκτός από το ΚΚΕ» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.
Όπως είπε ο κ. Μητρόπουλος, η βίαιη επίθεση που δέχτηκε, έλαβε χώρα την 10.01.14, πηγαίνοντας στο σπίτι του κι αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του Εισαγγελέα, προκειμένου να του το καταγγείλει, όπως ανέφερε.

Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ότι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ. ευρώ» τόνισε.

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€

Tags: Αλέξης Μητρόπουλοςλίστα Νικολούδη
Keywords
Τυχαία Θέματα