Ενωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Παράρτημα Βορείου Αιγαίου: Εξελίξεις για την πρόταση δημιουργίας Εσπερινού ΕΠΑΛ στη Χίο

Tweet

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ¨ Εξελίξεις για την Πρόταση δημιουργίας Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στη Χίο ¨

Μετά το αίτημά μας για την δημιουργία Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στη Χίο ανταποκρίθηκαν έως σήμερα θετικά:

- το Επιμελητήριο της Χίου (Έγγραφο Α.Π. 3005/5-11-2013)

- η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Έγγραφο Α.Π. 200/3-11-2003

- ο Σύλλογος του 1ου ΕΠΑ.Λ.

Χίου (Δελτίο Τύπου 5-11-2013)

αλλά και με δηλώσεις τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευτυχία Βλυσίδου καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης & Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Χίου κος Νικόλαος Νύκτας.

Σήμερα το αίτημά μας πλέον γίνεται Παγχιακό.

Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι μετά από την επικοινωνία μας με το Υπουργείο Παιδείας μας εστάλη η Υ.Α. 169106/Δ4/7-11-2013 η οποία καθορίζει σαφές χρονοδιάγραμμα για τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2014-2015.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλητα προκειμένου να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρόταση.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1. Μέχρι 20-11-2013 θα πρέπει η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να καταχωρήσει στο σύστημα καταγραφής (Survey) ηλεκτρονικά την πρόταση.

2. Μέχρι 20-12-2013 θα πρέπει αρχικά η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ζητήσει εγγράφως τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Μέχρι 20-12-2013 θα πρέπει να γνωμοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρόταση και να την αποστείλει στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μαζί με την βεβαίωση ανάληψης λειτουργικών δαπανών και την βεβαίωση ανάληψης δαπανών για τη μεταφορά μαθητών

4. Μέχρι 20-12-2013 θα πρέπει να αποστείλει η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τη γνωμοδότηση μαζί με τις βεβαιώσεις στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις.

5. Μέχρι 08-01-2014 θα πρέπει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να καταχωρήσει στο σύστημα καταγραφής (Survey) ηλεκτρονικά την πρόταση.

Ευχαριστώντας σας για την αποδοχή και την προβολή της Παγχιακής πρότασής μας από το Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που διαθέτετε, ευελπιστούμε σε μια άψογη συνεργασία μαζί σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πραγματοποίηση της πρότασής μας η οποία πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βοηθήσει τον πολυαγαπημένο μας τόπο, την Μυροβόλο Χίο.

Με τιμή

Ο Υπεύθυνος του Περιφερειακού Τμήματος Β.Α. της Ε.Τ.Ε.

Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός

ΕΠΙΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ART DESIGN AND TECHNOLOGY IN THE UNIVERSITY OF MIDDLESEX

site: http://users.sch.gr/convichat

e-mail: [email protected]

Tags: Ενωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Παράρτημα Βορείου Αιγαίου Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα