ΕΛΜΕ Β Αχαΐας: Συνάντηση με φορείς της πόλης

Tweet

Ε.Λ.Μ.Ε Β΄ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρόσκληση της Ε.Λ.Μ.Ε Β’ Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, συνάντηση φορέων της πόλης του Αιγίου με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τα αιτήματα του απεργιακού αγώνα των καθηγητών και την ανάληψη από κοινού δράσης για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων που θεσπίζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση κατ’ εντολή της Τρόικα και της Ε.Ε.

Στη συνάντηση

παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, του ΠΑΜΕ Υγείας, του ΤΑΞΕΒΕ, του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Αιγίου, του Συλλόγου Εργαζομένων Υγειονομικού του ΕΟΠΥΥ, και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων. Πέραν των εκπροσώπων των σωματείων της πόλης, παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί και δημότες με ενδιαφέρον για τα κρίσιμα προβλήματα των εργαζομένων και της πόλης.

Μετά από τη συζήτηση που διεξήχθη, αναδείχθηκε ότι ο αγώνας των εργαζομένων είναι κοινός και τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μέσα από τη λαϊκή συσπείρωση και τη συντονισμένη δράση ενάντια στον κοινωνικό αυτοματισμό και τη διάσπαση που προσπαθεί να καλλιεργήσει η Κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι είναι αναγκαία η ανάληψη οργανωμένης δράσης σε μόνιμη βάση με την κινητοποίηση των μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων της πόλης του Αιγίου και τη δημιουργία ενός κοινού συντονιστικού οργάνου για την ενημέρωση των πολιτών και την κλιμάκωση των δράσεων.

Καλούμε, λοιπόν, τα υπόλοιπα σωματεία και όλους τους δημότες της πόλης να συστρατευτούν στον ολομέτωπο αγώνα για να ακυρώσουμε τα μέτρα που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Σας καλούμε συναγωνιστές και συνοδοιπόρους στη συνεχή μάχη για την ανατροπή του Μνημονίου και την αποτροπή του ξεπουλήματος της χώρας.

Tags: ΕΛΜΕ Β Αχαϊας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα