ΕΛΜΕ Πειραιά: Μήνυμα προς τους συναδέλφους

Ανακοινώσεις

Πειραιάς, 25/6/2013

Πρωτ: 115

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κολοκοτρώνη 6, Πειραιάς

Τηλ.: 2104124810

Φαξ.: 2118007271

www.elmepeiraia.gr

e-mail : [email protected]

Προς: Εκπαιδευτικούς ΠΥΣΔΕ Πειραιά

Μήνυμα προς τους συναδέλφους

1. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά χαιρετίζει τους συναδέλφους μας που απέργησαν στη γενική απεργία της 13ης Ιούνη, αγνοώντας την επιστράτευση

και το κλίμα απειλών και τρομοκρατίας. Η συμμετοχή στην απεργία δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι επιστρατευμένοι εκπαιδευτικοί κατά την τελευταία γενική απεργία ήρθαν αντιμέτωποι και με την απειλή της απόλυσης, απειλή που έρχεται από το μέλλον της ιδιωτικοποιημένης εκπαίδευσης και που αποτελεί την καθημερινότητα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.

2. Χαιρετίζουμε επίσης όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις τόσο τις σχετικές με τις συμπτύξεις τμημάτων όσο και σε εκείνες ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις των εργαζομένων της.

3. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλό καλοκαίρι. Και να γυρίσουμε όλοι πιο δυνατοί το Σεπτέμβρη, έτοιμοι και αποφασισμένοι για τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά.

4. Καλούμε, επίσης, όλους τους συναδέλφους κατά τη διάρκεια του Ιούλη – Αυγούστου να παρακολουθούν τις εξελίξεις, να παρακολουθούν το διαδικτυακό τόπο της ΕΛΜΕ και να συμμετέχουν σε ενδεχόμενες έκτακτες κινητοποιήσεις που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιχειρήσει να αιφνιδιάσει με νέα αντιδραστικά μέτρα μέσα στο καλοκαίρι.

Η καλύτερη απάντηση στην αντιλαϊκής επίθεση της Κυβέρνησης, στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία είναι η αποφασιστική και μαζική συμμετοχή στους αγώνες, διεκδικώντας όσα μάς ανήκουν.

Η επίθεση θα ενταθεί κι άλλο. Οι αγώνες από το μέλλον θα έρχονται σε σύγκρουση με την αστική νομιμότητα. Είναι πια φανερό ότι όλο και πιο συχνά θα βρισκόμαστε σε αντίστοιχα διλήμματα που συνοψίζονται στη φράση: οργάνωση και συμμετοχή στους αγώνες, για ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον ή υποταγή που οδηγεί στον καθημερινό εφιάλτη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο άμεσο μέλλον να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και ανάπτυξη των αγώνων, στην ανασυγκρότηση του κινήματος, στην υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Για ενωτικούς – ταξικούς – νικηφόρους αγώνες

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ

Tags: ΕΛΜΕ Πειραιά
Keywords
Τυχαία Θέματα