ΕΛΜΕ Λάρισας: Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας 24/11

Ε.Λ.Μ.Ε.

ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λαπιθών 6 Αρ. Πρωτ.: 155

41221, Λάρισα Λάρισα, 05-11-2014

Τηλ: 2410-255694

Fax: 2410-532357 Προς:

Σχολεία

ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας: 24/11/2014

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας, σε συνεργασία με το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Δευτέρα

24 Νοεμβρίου 2014, τις ώρες 9:00πμ-1:00μμ, σε χώρο του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην 5η Οκτώβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών, και πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας της ΟΛΜΕ για την δημιουργία δικτύου εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών και καθηγητριών.

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, η επιτυχία της δημιουργίας ομάδων εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών σε μόνιμη βάση έχει ως στόχο:

α) την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων στο πολύ σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εξασφάλιση της ενεργούς συμμετοχής τους,

β) τη συμβολή των εκπαιδευτικών στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας, που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.ά.) ή περιπτώσεις έκτακτων κοινωνικών αναγκών (π.χ. πόλεμος, σεισμός κλπ) και

γ) να είναι δυνατή η προσφορά αίματος στους συναδέλφους μας ή σε συγγενικά μας πρόσωπα σε περιπτώσεις που αυτό είναι αναγκαίο.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ευχαριστεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Λάρισας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος των εκπαιδευτικών.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Tags: ΕΛΜΕ Λάρισαςεθελοντική αιμοδοσία Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα