ΕΛΜΕ Κ-Ι: Να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι συνέδελφοι‏

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Να επαναπροσληφθεί ο Δ. Ζαπαντιώτης,

Πρόεδρος του Σωματείου στο ίδρυμα «Η Παμμακάριστος»

και όλοι οι απολυμένοι εκπαιδευτικοί

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ συμπαραστέκεται στον αγώνα για την επαναπρόσληψη του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κλαδικού σωματείου στην Ειδική Αγωγή, Δ. Ζαπαντιώτη. Η απόλυση είναι συνδικαλιστική δίωξη εφόσον

ο συνάδελφος από τη θέση του Προέδρου του σωματείου διεκδικούσε τα δικαιώματα των παιδιών, των γονιών και των συναδέλφων του. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα, που εξυπηρετεί άτομα με βαρύ αυτισμό, υπάρχει ήδη έλλειψη προσωπικού και έστω και η απόλυση ενός εργαζομένου ενέχει κινδύνους για τους εξυπηρετούμενους και για το προσωπικό.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι η απόλυση συνδέεται αναπόσπαστα με το σύνολο των απολύσεων και των συνδικαλιστικών διώξεων που έχει εξαπολυθεί στους χώρους της εκπαίδευσης. Κράτος – εργοδοσία – κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης διαχρονικά βρέθηκαν και θα βρεθούν απέναντι στα δικαιώματά μας και στους αγωνιστές συναδέλφους. Είναι αυτονόητο ότι διεκδικούμε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων και το σταμάτημα όλων των διώξεων.

Αργοστόλι 15 Γενάρη 2015

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης
Βάρσος Δημήτρης

Tags: ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκηςαπολυμένοι
Keywords
Τυχαία Θέματα