ΕΛΜΕ Χανίων: Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ 14/5

Tweet

Συνεδρίαση ΔΣ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη 14/5, ώρα 20:30, στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (1οΓυμνάσιο Χανίων) θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

Ενημέρωση και συζήτηση για τις αντιδράσεις του κλάδου στην αυτοαξιολόγηση.Συζήτηση για την γνωμάτευση της δικηγόρου και τις περαιτέρω νομικές ενέργειεςΕισήγηση του ΔΣ για τη ΓΣ (οικονομικών θεμάτων)Συζήτηση προτάσεων για βελτίωση τρόπου διεξαγωγής
ΓΣ (εξ αναβολής)Συζήτηση για την ενίσχυση του ταμείου στήριξης των υπό απόλυση συναδέλφων και της σχετικής πρότασης της ΟΛΜΕ.Συζήτηση για τις εξετάσεις στα ΕΠΑΛΕξέταση αιτήματος από ΕΛΜΕ Φλώρινας

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ είναι ανοιχτές και όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να παραβρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΜΕ την ώρα που διεξάγονται.

Οι συνάδελφοι, όταν το κρίνουν απαραίτητο, μπορούν να επισημαίνουν θέματα που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά να εισαχθούν στην Ημερήσια Διάταξη μελλοντικών συνεδριάσεων.

Επισημαίνουμε ότι η ΗΔ μιας συνεδρίασης του ΔΣ καταρτίζεται αφού πρώτα συνεκτιμηθούν τα θέματα που έχουν προταθεί (τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τα μέλη του ΔΣ). Οι συνάδελφοι που θέλουν να προτείνουν θέματα για την ΗΔ μπορούν να στέλνουν e-mail με τις προτάσεις τους στο (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]). Εναλλακτικά, μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους αυτοπροσώπως, ενώπιον του ΔΣ, την ώρα που αυτό συνεδριάζει.

Γραφεία: 1ο Γυμνάσιο Χανίων
ΤΚ: 73132, Χανιά
Για Επικοινωνία: 2821040928
2821058343 (Fax)
[email protected]
Για Ενημέρωση: www.elme–chanion.gr

Ημερομηνία: 5/5/2014
Αρ. Πρωτοκόλλου: 960
ΠΡΟΣ:
Όλα τα σχολεία

ΚΟΙΝ:
ΜΜΕ

Tags: ΕΛΜΕ Χανίων Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα