ΕΛΜΕ Χανίων: Πρόσκληση προς το Δικηγορικό Σύλλογο - Αίτημα προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Tweet

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΑΝΙΑ 73132

Τηλ 2821040928 Fax 2821058343

Email: [email protected]

http://www.elme-chanion.gr/

Χανιά 28/08/2013Αρ. Πρωτ. 864ΠΡΟΣτο Δικηγορικό Σύλλογο ΧανίωνΚΟΙΝ. ΟΛΜΕ, ΜΜΕ, ΕΛΜΕ

Πρόσκληση προς το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων

καλεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων να εκφράσει την έμπρακτη και αποφασιστική συμπαράστασή του στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου και ζητά τη νομική συνδρομή του με στον Δικαστικό αγώνα που πρόκειται να ξεκινήσουν οι συνάδελφοι κατά της Διαθεσιμότητας και των Απολύσεων. Περιμένει λοιπόν συγκεκριμένες προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους ο νομικός κόσμος προτίθεται να εκδηλώσει την αλληλεγγύη του σ΄ ένα αγώνα που αφορά όλους και που η έκβασή του θα είναι κρίσιμη για το μέλλον των κοινωνικών δικαιωμάτων στη χώρα μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Τσαμαντάκης Φ. Μπιχάκης

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝΧΑΝΙΑ 73132 Τηλ 2821040928 Fax 2821058343Email: [email protected]://www.elme-chanion.gr/ Χανιά 28/08/2013Αρ. Πρωτ. 863ΠΡΟΣτον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΚρήτηςΚΟΙΝ. ΟΛΜΕ, ΜΜΕ, ΕΛΜΕ

Αίτημα προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα συναδέλφων, καλεί τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης να δώσει εξηγήσεις για την καθυστέρηση απόδοσης δεύτερης ειδικότητας στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα (όπως ήδη έχουν κάνει πολλές άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις) και να δεσμευθεί ότι θα ενεργοποιήσει αμέσως τη σχετική διαδικασία, δεδομένου ότι αυτοί αντιμετωπίζουν ορατό τον κίνδυνο της απόλυσης. Σε κάθε περίπτωση η ΕΛΜΕ Χανίων ζητά έγγραφη ενημέρωση αναφορικά με το πότε προβλέπεται να συνεδριάσει το ΑΠΥΣΔΕ για να πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Τσαμαντάκης Φ. Μπιχάκης

Tags: ΕΛΜΕ Χανίων Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα