ΕΛΜΕ Χανίων: Κανένας εκπαιδευτικός δεν πλεονάζει - Καμία συγχώνευση τμημάτων

Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΑΝΙΑ 73132

Τηλ 2821040928 Fax 2821058343

Email: [email protected]

http://www.elme-chanion.gr/

Χανιά 25/06/2013 Αρ. Πρωτ. 857 ΠΡΟΣ Σχολεία του νομού, ΚΟΙΝ. ΟΛΜΕ, ΜΜΕ, ΕΛΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ -

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11 π.μ. ΣΤΗ ΔΙΕΥ/ΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μετά το «διακανονισμό» ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζονται τα νέα πακέτα αντιλαϊκών μέτρων (νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάρρευση ταμείων, κατάργηση νοσοκομείων - σχολείων κλπ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, διαθεσιμότητες και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και καθηγητών, που με γκαιμπελίστικο τρόπο τους παρουσιάζουν σαν «πλεονάζοντες»).

Το δίπολο «τρομοκρατία – πλαστός εφησυχασμός», σε μεταβαλλόμενη κατά στιγμή αναλογία, συνεχίζεται από το Υπ. (κατ’ όνομα) Παιδείας μέχρι το τελευταίο γρανάζι του κυβερνητικού μηχανισμού (περιφερειακούς και διευθυντές εκπαίδευσης, διορισμένα μέλη ΠΥΣΔΕ και διάφορους «καλοθελητές» των φιλοκυβερνητικών παρατάξεων στην ΟΛΜΕ).

Η συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ την Πέμπτη 27 Ιούνη έχει θέμα το χαρακτηρισμό υπεράριθμων ανά σχολείο. Επίσημες «διαρροές» και άρθρα σε σειρά εφημερίδων αναγγέλλουν 12.500 διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών και εργαζομένων στους ΟΤΑ μέχρι τις 8 Ιουλίου.

- Σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατο να κρύψουν ότι προωθούν πυρετωδώς νέα μέτρα που παράγουν υπεραριθμίες και επιδεινώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές. Η προηγούμενη παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΥΣΔΕ μετά το κάλεσμα της ΕΛΜΕ Χανίων ήταν επιτυχημένη. Ακόμη πιο μαζικά να συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της Πέμπτης 27/6 για να αντιταχθούμε στην πολιτική των συμπτύξεων, των απολύσεων, των υποχρεωτικών μεταθέσεων, της κατασκευής υπεράριθμων, της διάλυσης της δωρεάν παιδείας.

- Προετοιμάζουμε την κεντρική αναμέτρηση με την κυβέρνηση και την πολιτική της.

- Δεν θα τους αφήσουμε να καταργήσουν τα κατακτημένα μας δικαιώματα στην ελευθερία, στη δουλειά και στη μόρφωση - Με τους αγώνες μας θα τα διεκδικήσουμε και θα τους νικήσουμε!

- ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Τσαμαντάκης Φ. Μπιχάκης

Tags: ΕΛΜΕ Χανίων
Keywords
Τυχαία Θέματα