Εκπαιδευτική Παρέμβαση Α Συλλόγου Αθηνών ΠΕ: Αποτελέσματα εκλογών για την ΔΟΕ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Αποτελέσματα εκλογών για την 84η ΓΣ της ΔΟΕ

Με το βλέμμα στους αγώνες που έρχονται…

Εκλογές

27ης Μάη 2015

Ψήφοι

482

έδρες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

246

3

ΔΑΚΕ

129

2

Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΜΕ)

74

-

Α/Λ

33

Η Εκπαιδευτική Παρέμβαση χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που στήριξαν στις εκλογές του Συλλόγου μας, το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού συνδικαλισμού. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων αναγνωρίζει στο λόγο και τις πράξεις μας ένα κομμάτι του εαυτού του. Δώσαμε και δίνουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές που ακολούθησαν οι κομματικοί μηχανισμοί σε αυτές τις εκλογές (παρουσία και πολιτική παρέμβαση μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ ακόμα και στην ουρά των ψηφισάντων, ψηφοθηρία, κλπ.)

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη στάση τους στις εκλογές, να στηρίξουν τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης, να συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα.

Να συμβάλλουμε στη δημιουργία του μετώπου αγώνα και ρήξης με τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες της Κίνησης για τη Διαγραφή του ΧρέουςΝα διεκδικήσουμε το σύνολο των αιτημάτων μας με αιχμές την ακώλυτη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη και τους μαζικούς διορισμούς (ξεκινώντας με τη συμμετοχή στη σύσκεψη Συλλόγων ΠΕ – ΕΛΜΕ για το ζήτημα της αδιοριστίας στις 2/6 στην ΟΛΜΕ)

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Tags: Εκπαιδευτική Παρέμβαση Α Συλλόγου Αθηνών ΠΕ84η ΓΣ ΔΟΕαποτελέσματα εκλογών ΔΟΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα