Ειδικευμένο προσωπικό ζητά η «Απολλώνιον»

Εργασία

Ειδικευμένο προσωπικό ζητά η «Απολλώνιον»

Nέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ», προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των καταστημάτων της στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής και διαθέτει ένα δίκτυο 20 αρτοζαχαροπλαστείων σε διάφορα

σημεία της πρωτεύουσας.

Υπεύθυνος Καταστήματος Μαζικής Εστίασης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει, απαραιτήτως, προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης σε θέση ευθύνης, ικανότητα διοίκησης ομάδας, επαγγελματισμό, δεξιότητες επικοινωνίας, οργανωτική ικανότητα, ενώ επιθυμητές και όχι απαραίτητες είναι οι σπουδές.

Η εταιρεία παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης.

Πωλήτριες, Barista, Ψήστης, Αρτοποιός, Σερβιτόροι
Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν σε καταστήματα της εταιρείας στο κέντρο, ενώ θα πρέπει να διακατέχονται από ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμό και δεξιότητες επικοινωνίας. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Barista και Σερβιτόρων θα πρέπει να διαθέτουν και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Προσωπικό προετοιμασίας & πώλησης σάντουιτς
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης, ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμό και δεξιότητες επικοινωνίας.

Τέλος, η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει Βοηθούς και Τεχνίτες Ζαχαροπλάστες με προϋπηρεσία, ενώ θα καλύψει και θέσεις Υπευθύνων/Διευθυντών καταστημάτων χώρου εστίασης-αρτοποιείων.

Παροχές & πληροφορίες
Για τις παραπάνω θέσεις η εταιρεία προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα υπόψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο fax: 210-6694150 και στο e-mail: [email protected], ενώ μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τις θέσεις και τα προσόντα στα τηλέφωνα: 210-6694100 και 210-6694184.

Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας: www.apollonion-bakery.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
fournos ergasia apollwnion, απολλωνιον αβεε αιτηση
Τυχαία Θέματα