Είχε κλειδωθεί κατά λάθος στην τάξη του ο μαθητής που έπεσε από όροφο σε δημοτικό της Γλυφάδας

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, όπου ένας 7χρονος μαθητής έπεσε από τον πρώτο όροφο του σχολείου του.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν στο enikos.gr ότι μετά τη λήξη των μαθημάτων και ενώ τα υπόλοιπα παιδιά είχαν αποχωρήσει, ο 7χρονος για άγνωστο λόγο παρέμεινε στην

τάξη. Η δασκάλα δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του μαθητή, κλείδωσε την πόρτα και αποχώρησε.

Στη συνέχεια ο 7χρονος, προσπαθώντας να βγει από την αίθουσα, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από τον πρώτο όροφο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Παίδων" και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει σπάσει τη φτέρνα του. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία.

Από την πλευρά του, το newsit.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

μαθητήςέπεσεδημοτικό σχολείοΓλυφάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα