Εχασε συγγενείς και στις δύο πτώσεις των Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών

Tweet

Οσο απίστευτο να ακούγεται είναι αληθινό. Πόση ατυχία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Δεν μιλάμε για όσους έχασαν τη ζωή τους στα αεροπορικά δυστυχήματα. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα ήταν άτυχοι.

Φανταστείτε, όπως αναφέρει το associated press, όμως ότι υπάρχει μία Αυστραλή γυναίκα η οποία έχασε συγγενείς και στις δύο πτώσεις των αεροπλάνων των μαλαισιανών αερογραμμών.

Σκληρό παιχνίδι της μοίρας για τη γυναίκα που έχασε τον αδελφό

της στην πτήση 370 που χάθηκε πριν τέσσερις μήνες και έχασε και τη θετή της κόρη που επέβαινε στην πτήση της Παρασκευής και έπεσε στην Ουκρανία.

Ο λόγος για την Kaylen Manns της οποίας ο αδελφός και η γυναίκα του βρίσκονταν στην πτήση 370 που χάθηκε το Μάρτιο και έμαθε ότι στην πτήση 17 βρισκόταν η Maree Rizk η θετή της κόρη. Η οικογένεια προσπαθούσε όλους αυτούς τους μήνες να ορθοποδήσει ύστερα από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροπλάνου. "Έχασα τον αδελφό μου και την προγονή μου" είπε συντεντριμμένη.

Παρά τη δυστυχία της η γυναίκα λέει "κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το κακό, δεν ήταν στο χέρι τους, οπότε δεν έχω κάτι με την αεροπορική εταιρεία".

ΠΗΓΗ: aragma.gr/

Tags: ΟυκρανίαΡωσίααεροπλάνο Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα