Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Γενική συνέλευση και εκλογές στις 13/12

Η Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό δράσης της ΕΛΜΕ και τον οικονομικό απολογισμό της ΕΛΜΕ θα γίνει από τις 9.30 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. Εκλογές για Δ.Σ. από τις 2.00 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ.

Στη Γ.Σ. και στις εκλογές καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι (μόνιμοι, αναπληρωτές, και ωρομίσθιοι, αποσπασμένοι

από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπασμένοι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αποσπασμένοι στα γραφεία).

Οι σύλλογοι να μαζέψουν τις συνδρομές κατά σχολείο και να δοθούν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ την Τρίτη 12/12 από τις 1.30 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης.

Οι συνάδελφοι μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και την ημέρα των εκλογών.

Οι συνάδελφοι που πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσω των μισθολογικών καταστάσεων δε θα πληρώσουν συνδρομή. Να ελέγξουν τα ονόματά τους στις καταστάσεις που θα σας στείλουμε.

Καλούνται οι συνάδελφοι να βοηθήσουν στην διεξαγωγή των εκλογών, δηλώνοντας συμμετοχή για εφορευτική επιτροπή (θα χρειαστούν για 4ρεις κάλπες 24 μέλη, τα οποία θα μοιραστούν το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών). Να το δηλώσουν στα μέλη του Δ.Σ.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, κινήσεων και συναδέλφων μπορούν να κατατίθενται μέχρι και το απόγευμα την Τρίτη 6-12-2017 σε ηλεκτρονική μορφή στο mail της ΕΛΜΕ [email protected].

Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι που πληρώνουν συνδρομή μέσω μισθολογικών καταστάσεων πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε τη μισθολογική κατάσταση για να επιβεβαιώσουν ότι πληρώνουν τη συνδρομή τους στην ΕΛΜΕ της οργανικής τους θέσης και μπορούν να ψηφίσουν.

Η συνδρομή των μονίμων είναι 15 Ευρώ. Οι αναπληρωτές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και να είναι υποψήφιοι. Το Δ.Σ. καθόρισε τη συνδρομή τους στα 5 Ευρώ.

Την ημέρα των εκλογών θα δοθούν από τις εφορευτικές επιτροπές οι κάρτες για τα θέατρα και τους κινηματογράφους.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, κινήσεων και συναδέλφων μπορούν να κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 6/12/2017 σε ηλεκτρονική μορφή στο mail της ΕΛΜΕ [email protected].

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκηςεκλογές ΕΛΜΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα