Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Έκτακτη Γ.Σ. τη Δευτέρα 15/7

Ανακοινώσεις

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 π.μ. στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, Αχιλλέως και Μυλέρου.

Επειδή οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η τροϊκανή Κυβέρνηση εφαρμόζοντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής

Ένωσης και του ΔΝΤ προχωράει σε μαζικές απολύσεις καθηγητών, διαλύοντας παράλληλα τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, πρέπει η αντίδραση μας να είναι άμεση.

Κανείς να μη λείψει από τη γενική συνέλευση. Όταν απολύουν το διπλανό μου, αύριο θα απολύσουν εμένα. Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Παράλληλα καλούμε τις ενώσεις γονέων των περιοχών Ταύρου, Δάφνης και των διαμερισμάτων του Δήμου Αθήνας Νέου Κόσμου, Πετραλώνων, Θησείου και Βοτανικού να στείλουν εκπροσώπους τους στη συνέλευση για να συντονίσουμε τον αγώνα.

Επίσης καλούμε τους φύλακες των σχολείων της περιοχής μας που βγήκαν σε διαθεσιμότητα να έρθουν και αυτοί στη συνέλευση μας.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και διαδήλωση στις 11 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη στις 12.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος που συνδιοργανώνουν η ΟΛΜΕ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Σε αυτή τη μάχη μη λείψει κανείς.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αντωνόπουλος Παύλος Δάβος Γεώργιος

Αθήνα 10/7/2013

Tags: Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα