Δυο μέρες υπομονή: Τη Δευτέρα θα μας ενημερώσει ο Βασίλης Λεβέντης αν θα παραιτηθεί

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να έχουμε απάντηση στο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, που δεν είναι άλλο από το αν θα παραιτηθεί ή όχι ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων είχε προειδοποιήσει (ποιον, άραγε;) ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής -όχι όμως και από πρόεδρος του κόμματός του- στην περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει τον νόμο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Έστειλε μάλιστα και επιστολή στον Προκόπη Παυλόπουλο, με την οποία του ζητούσε να μην υπογράψει το σχετικό νομοθέτημα, χωρίς βεβαίως να εισακουστεί.

Μετά

από όλα αυτά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα αποσαφηνίσει τι σκοπεύει να κάνει, εμφανιζόμενος βέβαιος ότι «η παραίτηση ενός αρχηγού κόμματος θα ταράξει τα νερά». «Πρέπει να θυσιαστεί κάποιος για να ταρακουνηθεί το τέλμα», πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι «όφειλε ο πρόεδρος της δημοκρατίας να με ενημερώσει πριν υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου. Δεν με ενημέρωσε».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ακόμα ότι «το νομοσχέδιο πέρασε στη ζούλα. Πέρασε με 4 αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Καμμένο να απουσιάζει, με βουλευτές άλλων κομμάτων να το ψηφίζουν και με αρκετούς άλλους βουλευτές να απουσιάζουν την ώρα που ψηφιζόταν».

Βασίλης Λεβέντηςταυτότητα φύλουπαραίτηση
Keywords
Τυχαία Θέματα