ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών - Δείτε την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την αίτηση - Αιτήσεις έως 5/7

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Αθήνα, 29-6-2012 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατασκηνώσεις παιδιά εκπαιδευτικών-μελών της Ο.Λ.Μ.Ε. Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Ο.Λ.Μ.Ε. και το ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ., στο πλαίσιο της ανάπτυξης ενεργειών στήριξης προς όφελος των μελών της ΟΛΜΕ και των οικογενειών των συναδέλφων στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες, έχουν
κινήσει εξασφαλίσει δωρεάν θέσεις για παιδιά εκπαιδευτικών σε κατασκηνώσεις που ήδη λειτουργούν.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, έχουν ήδη εξασφαλιστεί 40 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων (στον Άγιο Ανδρέα) και 10 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου (Ραφήνα). Στις κατασκηνώσεις αυτές μπορούν να φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 7 – 12 ετών.
Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες διατίθενται οι παραπάνω θέσεις είναι:
1. Κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων από 1/8/2012 έως 16/8/2012.
2. Κατασκηνώσεις Δήμου Αγ. Δημητρίου από 10/8/2012 ως 22/8/2012.
Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις συνθήκες λειτουργίας αυτών των κατασκηνώσεων μπορείτε να ανατρέξετε στις ιστοσελίδες των Δήμων αυτών.
Στις δεδομένες συνθήκες και λόγω της χρονικής πίεσης να καλυφθούν έγκαιρα οι θέσεις αυτές αλλά και να συγκεντρωθούν όλα τα έγγραφα, η διαδικασία επιλογής ανάμεσα σε όσους/όσες εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνει βάσει της σειράς προτεραιότητας.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση της αίτησης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ την Δευτέρα 2/7/2012. Η αίτηση μπορεί να σταλεί είτε ηλεκτρονικά στο mail του ΚΕΜΕΤΕ ([email protected]) είτε με fax στο 210 3227382 και 210 3311338, μέχρι και την Πέμπτη 5/7/2012.
Η δήλωση προτίμησης θα γίνεται αυστηρά για τη μία από τις δύο κατασκηνώσεις.
Οι αιτήσεις που θα δηλώνουν και τις δύο κατασκηνώσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
Στην αίτηση πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται ο πενταψήφιος αριθμός της κάρτας της ΟΛΜΕ (βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της κάρτας με κόκκινα γράμματα).
Οι αιτήσεις που δεν θα έχουν τον παραπάνω αριθμό, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στην ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ την Παρασκευή 6/7/2012.
Οι σχετικές ενέργειές μας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με στόχο το συντομότερο δυνατό να λειτουργήσει κατασκήνωση αποκλειστικά για τα παιδιά συναδέλφων μελών της Ο.Λ.Μ.Ε. Για το Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.
Ο Πρόεδρος Ο Γ. ΓραμματέαςΝικηφόρος Κωνσταντίνου Ανδρέας Παπαδαντωνάκης
Keywords
Αναζητήσεις
δοε κατασκηνώσεις
Τυχαία Θέματα