Δεκέμβρης 2012 : Διαδηλώσεις σε όλη τη Χώρα - Συνεχής ενημέρωση

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

Κλειστοί οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο - Στις 5 το απόγευμα πορεία από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις 7 από αντιεξουσιαστές

 

12:20 - ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

 

Με συνθήματα η διαδήλωση στα Τρίκαλα 

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια, δεκάδες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη 6 Δεκέμβρη.

 

12:15 (Αθήνα): Νεράντζια πέταξαν μαθητές, που ήταν σε συγκέντρωση για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, σε αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω.

 

12:10 (Θεσσαλονίκη) Μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης έχουν καταλάβει το οδόστρωμα της οδού Εγνατία και κατευθύνονται προς τα δυτικά. Και τα δύο ρεύματα της οδού Εγνατία παραμένουν κλειστά

 

Καλέσματα από όλη την Ελλάδα

 

 

12:00 (Αθήνα) Κλειστή αυτή τη στιγμή η Πανεπιστημίου από τους συγκεντρωμένους μαθητές και φοιτητές. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

 

11:50 (Θεσσαλονίκη): Μαθητές, όταν αντιλήφθηκαν στην έντονη παρουσία αστυνομικών, κινήθηκαν εναντίον τους. Ευτυχώς οι ένστολοι απομακρύνθηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν.  

 

 

 

 

11:30 (Θεσσαλονίκη) Ξεκίνησε πριν από λίγο από την Καμάρα η πορεία των μαθητών της Θεσσαλονίκης. Μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης έχουν καταλάβει το οδόστρωμα της οδού Εγνατία και κατευθύνονται προς τα δυτικά. Και τα δύο ρεύματα της οδού Εγνατία παραμένουν κλειστά. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν.

 

11:25 (Αθήνα) Αυτή τη στιγμή πορείες προς τα Προπύλαια πραγματοποιούν σχολεία των περιοχών του κέντρου, για να ενωθούν με την προσυγκέντρωση.  

 

Το πρωί μαθητές σχολείων κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο σημείο της δολοφονίας.

_________________________________________________________________________

 

Συγκέντρωση από μαθητές πραγματοποιείται στα Προπύλαια, ενώ υπάρχει προγραμματισμένο και νέο συλλαλητήριο στις 17:00 και πάλι στα Προπύλαια. 

 

Παράλληλα, κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε γειτονιές της Αθήνας,

Keywords
Τυχαία Θέματα