Δεύτερο βίντεο από το τραγικό δυστύχημα με την πόρσε

Το τραγικό δυστύχημα έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Και για τον άδικο χαμό της μάνας με το παιδί της και για τον άτυχο πατέρα που σώθηκε για λίγα δευτερόλεπτα και είδε τους δικούς του σκοτωμένους και για τα ερωτήματα που μπαίνουν για τον νεαρό που οδηγούσε την πόρσε και σκόρπισε το θάνατο.

Ο νεαρός, γιος του ιδιοκτήτης της αλυσίδας Jumpo κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, honda civic όπου μέσα κάθονταν ο ούτε τρίχρονος γιος, η μητέρα και περίμεναν τον πατέρα.

Οι

δύο επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων "Jumpo", βρίσκουν επίσης ακαριαίο θάνατο.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας που πέθανε και πατέρας του μικρού παιδιού, ο οποίος είχε αφήσει την οικογένειά του στο αυτοκίνητο για να πάει στην τουαλέτα και έζησε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα τον χειρότερο εφιάλτη του...

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο "βλέπει" το "φως" της δημοσιότητας. Έχει τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα και δείχνει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου.

Διαβάστε Επίσης:

α) Τα αυτοκίνητα δεν... τρελαίνονται από μόνα τους

Της Άντας Ψαρρά

β) Έρευνα: Γιατί η Σουηδία έχει τόσο λίγους θανάτους από τροχαία

γ)Κόλαφος ο Ιαβέρης για το πολύνεκρο τροχαίο στην Λαμία με την Πόρσε

ατύχημαβίντεοπόρσε
Keywords
Αναζητήσεις
δευτερο βιντεο με ατυχημα με πορσε
Τυχαία Θέματα