Δ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Οχι στη δημιουργία πλεοναζόντων καθηγητών. Διαμαρτυρία στα ΠΥΣΔΕ

Ανακοινώσεις

27/6/2013

Δ΄ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΥΣΔΕ

Τη σχολική χρονιά που διανύσαμε, τα σχολεία υπολειτούργησαν, μεταξύ άλλων, και λόγω περικοπών ωρών μαθημάτων ή υπερβολικής αργοπορίας στην κάλυψη των κενών, πάντως και λόγω της έλλειψης προσωικού. Η αύξηση ωραρίου και η συγχώνευση σχολείων και τμημάτων θα υποβαθμίσει περισσότερο την εκπαίδευση στην πατρίδα μας.

Βέβαια είναι σίγουρο ότι κενά θα συνεχίσουν να υπάρχουν, παρά την προσπάθεια δημιουργίας πλεονάζοντος προσωπικού, που θα αποτελέσει την αφορμή για εφαρμογή του σχεδίου μείωσης του προσωπικού στην εκπαίδευση με απολύσεις.

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, όπου κρίνεται το μέλλον του σχολείου και των εργασιακών μας σχέσεων, δηλώνουμε πως θα είμαστε σε εγρήγορση. Δεν γίνεται να χαρακτηρίζονται συνάδελφοι ως πλεονάζων προσωπικό, ενώ γνωρίζουμε ότι το Σεπτέμβριο θα καλύπτουν το ωράριό τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ, ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ!

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

Την Παρασκευή 28/6/2013, συγκεντρωνόμαστε στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής (Γέρακας) στη 1:00 μμ και στη ΔΔΕ Β΄ Αθήνας, (Αγία Παρασκευή) στις 2:30, μαζί με τις άλλες ΕΛΜΕ που έχουν σχολεία ευθύνης τους σε αυτές τις περιοχές.

Tags: Δ ΕΛΜΕ αν. Αττικής
Keywords
Τυχαία Θέματα