Χημικός ή Φαρμακοποιός από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

Εργασία

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - ΤΜΗΜΑ: ΑΜΟΙΒΕΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Τ.Κ. 15310 - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - Τ.Θ. 60228
Αγ.Παρασκευή: 02/01/2013
Αρ. Πρωτοκόλλου: 015/2013-13

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Το Ινστιτούτο Βιοεπιστημών & Εφαρμογών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης τμήματος του ερευνητικού προγράμματος/έργου «TreatAD-Ανάπτυξη και σάρωση νέων αναστολέων του βήτα Αμυλοειδούς Πεπτιδίου ενάντια στη νόσο Alzheimer» ΕΕ 1715 καλεί τους

ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μια (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου διαρκείας 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης.
Το συγκεκριμένο τμήμα του έργου θα εκτελείται στο Ινστιτούτο Βιοεπιστημών & Εφαρμογών του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" και θα έχει ως αντικείμενο την εκτίμηση με φασματοπολωσιμετρία κυκλικού διχρωϊσμού (CD) της αλληλεπίδρασης του βήτα - αμυλοειδούς πεπτιδίου της νόσου Alzheimer με φυσικά προϊόντα - πιθανούς αναστολείς της τοξικής του συσσωμάτωσης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Χημικού ή Φαρμακοποιού και αποδεδειγμένη εμπειρία στην χρήση του φασματοπολωσιμέτρου CD, στην εκτίμηση διαμορφωσιακών αλλαγών μεγαλομορίων και στην χρήση υπολογιστικών πρ
Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 25-01-2013 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ. Μ. Πελεκάνου 210-6503555 (e-mail: [email protected]).
Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο και ο αρμόδιος για πληροφορίες.

Αναλυτικά η προκήρυξη

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα