Ασύλληπτος ο Κασιδιάρης - ΕΛ.ΑΣ: Τον αναζητούμε παντού

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ. ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΑσύλληπτος ο Κασιδιάρης - ΕΛ.ΑΣ: Τον αναζητούμε παντού«Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Θανάσης Κοκκαλάκης, σχετικά με τις έρευνες για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Κοκκαλάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ πρόσθεσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης «υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια», απορρίπτοντας τις κατηγορίες εις βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ ως προς τη σχέση ανδρών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κοκκαλάκης είπε πως «εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ\' όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στον βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

Θλιβερά ήθη φασιστικής κοπής
Χθες, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής εισήγαγε νέα θλιβερά ήθη, φασιστικής κοπής στην πολιτική ζωή χειροδικώντας σε ζωντανό τηλεοπτικό χρόνο ενάντια στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και καταβρέχοντας με νερό την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Το πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε χθες στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γιώργου Παπαδάκη. Από νωρίς τα αίματα είχαν ανάψει, με τον Ηλία Κασιδιάρη να κατηγορεί την Αλέκα Παπαρήγα ως συνεργάτη της Αστυνομίας, τη Λιάνα Κανέλλη να του απαντά «δεν ασχολούμαι με φασισταριά», για να την αποκαλέσει αυτός «παλιοκομμούνι».

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί για τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκείνος εξερράγη, κάνοντας λόγο για «παλιορουφιάνους». «Πέρα από την κρίση της οικονομίας υπάρχει και κρίση Δημοκρατίας», σχολίασε η κ. Δούρου, για να συμπληρώσει, «έχουνε μπει στο ελληνικό Κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω».

Εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε μαινόμενος, άρπαξε το ποτήρι που βρισκόταν μπροστά του και πέταξε με δύναμη το νερό στο πρόσωπο της κ. Δούρου, φωνάζοντας «άντε βρε νούμερο»... Ο κ. Παπαδάκης σηκώθηκε έκπληκτος για να παρέμβει φωνάζοντας «όχι, όχι», το ίδιο και η Λιάνα Κανέλλη που είπε στον Ηλία Κασιδιάρη: «Σήκω φύγε από εδώ, ρε», πετώντας του ένα φύλλο του Ριζοσπάστη. Τότε εκείνος έβγαλε το μικρόφωνο και τη χτύπησε εκτός ελέγχου στο πρόσωπο επανειλημμένα, ουρλιάζοντας «Αϊ στο διάολο», ενώ ο Γ. Παπαδάκης και ο Α. Δε

Keywords
Τυχαία Θέματα