ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για τις προσλήψεις στο Υπ. Οικονομικών

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση θέσεως ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε, από το 2ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών.

Επιλεγείς Γενικός Διευθυντής

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση θέσεως ευθύνης επιπέδου Γενικής

Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε, από το 2ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Παραγωγικής Λειτουργίας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Επιλεγείς Γενικός Διευθυντής

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση θέσεως ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε, από το 2ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Πολιτικής.

Επιλεγείς Γενικός Διευθυντής

ΑΣΕΠυπουργείο Οικονομιικώνγενικοί διευθυντέςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα