Αρσάκειο Πατρών: Θρίαμβος της ομάδας Achaia Racing Team - Στους παγκόσμιους στη Μαλαισία

Η ομάδα Achaia Racing Team προκρίθηκε στους Παγκόσμιους Αγώνες F1 in School που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στη Μαλαισία.

Η ομάδα κατέκτησε το 1ο βραβείο στις κατηγορίες Social Media και Marketing Plan και μαζί με το 1ο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού θα αποτελέσουν τη μία από τις τρεις ομάδες της ελληνικής αποστολής.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την στήριξή τους καθώς και το Εργαστήριο

Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού (LMS) του Πανεπιστημίου Πατρών, που όλα αυτά τα χρόνια παρέχει την κατάλληλη τεχνογνωσία και συμβάλλει τα μέγιστα για την κατασκευή του αμαξιδίου.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές και τους καθηγητές που τους καθοδήγησαν, κ. Σάββα Σταματόπουλο, τεχνολόγο μηχανικό και κ. Αναστάσιο Ψήνα, φυσικό PhD.

Από την Α΄ Λυκείου οι μαθητές Ανδρέας Βλασταράς, Παναγιώτης Μαστοράκης, Κωνσταντίνος Φαρμάκης και από την Γ΄ Λυκείου Αλέξανδρος Βαζάκας.

Από την Α΄ Γυμνασίου οι μαθητές Θωμάς Λιοφάγος, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος.

Από την Β΄ Γυμνασίου Άγγελος Πετράκης, Κωνσταντίνος Καρούμπαλος,Εμμανουήλ Λιοφάγος, Φώτης Παπαδόπουλος,Φαλίδας Βασίλης,Αλέξανδρος Λιαρόπουλος και

από την Γ΄ Γυμνασίου Βασίλης Πορευόπουλος, Βασίλης Αδαμόπουλος,Γιάννης Αγγελόπουλος,Γιώργος Ζάνης και Αντώνης Πολίτης.

Και οι φοιτητές Νίκος Πορευόπουλος και Θεόδωρος Μπεκιάρης, τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών απόφοιτοι του Αρσακείου Λυκείου Πατρών", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

pelop.gr

ΠάτραΑρσάκειο Πατρών
Keywords
Τυχαία Θέματα