Αρχαιολόγοι στη Διεύθυνση Εθνικού Αρχείου Μνημείων

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Αγίων Ασωμάτων 11, Αθήνα
Ταχ. Κώδικας : 105 53
Πληροφορίες : Γραμματεία
Τηλέφωνα : 210 3229820, 210 3225323,2103220021
FAX : 210 3225628
E-Mail : [email protected]
URL : http://nam.culture.gr
ΑΔΑ: Β4ΘΟΓ-Τ7Μ


Αθήνα, 30 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α/ΔΕΑΜ/Φ. 802/85592/1005


Θέμα: Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του υποέργου «Συντονισμός Εργασιών Ψηφιοποίησης και Τεκμηρίωση Ακατάγραφων Κινητών Μνημείων» του έργου «Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και Ανάπτυξη Νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ
Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση του έργου «Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και Ανάπτυξη Νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου. Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα εργασθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων στην Αθήνα, αποστελλόμενο ενίοτε και εκτός έδρας, αναλόγως των αναγκών του έργου.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕ Αρχαιολόγοι
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
8 θέσεις
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Διεύθυνση Εθνικού Αρχείου Μνημείων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων και της καταχώρησης της στον διαδικτυακό κόμβο της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) του διαδικτυακού κόμβου της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων (http://nam.culture.gr) και του διαδικτυακού κόμβου του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (http://et.diavgeia.gov.gr) δηλ. την 5/9/2012.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 6/9/2012 έως και 12/9/2012 κατά τις ώρες 9:00 - 15:00, είτε αυτοπροσώπως από τους υποψήφιους, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία

Keywords
Τυχαία Θέματα