Αποσιωπήθηκε για πέντε μέρες πυρκαγιά στα ΕΛ.ΠΕ.

Tweet

Αποσιωπήθηκε για πέντε μέρες πυρκαγιά στα ΕΛ.ΠΕ.

Η είδηση που δεν μάθαμε

Η Εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της μία πυρκαγιά που κρατήθηκε μυστική από τα κανάλια για πέντε ημέρες.

Σιωπή για το βαρύ επεισόδιο εκπομπών καπνού, καυσαερίων και δυσοσμίας την περασμένη Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου των Ελληνικών Πετρελαίων. Ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής νέο ατύχημα από πυρκαγιά σε δεξαμενή σήμανε συναγερμό στο διυλιστήριο. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σε κάποιες περιοχές οι εορτασμοί

που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, όπως η χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα της Γης, δεν αποτελούν παρά συνηθισμένες μέρες, αν όχι παγκόσμιες ημέρες… υποκρισίας.

Μια τέτοια περιοχή είναι η Ελευσίνα, όπου οι κάτοικοι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα βίωσαν για ακόμη μία φορά ένα βαρύ ρυπαντικό επεισόδιο εκπομπών καπνού, καυσαερίων και δυσοσµίας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης από τις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.).

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την επόμενη μέρα της φωτιάς και δείχνει τη δεξαμενή στην οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά με εμφανές… σημάδι (Πηγή: Ecoeleusis)

Tags: ΕΛΠΕΕλευσίναΕφημερίδα των Συντακτών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα