Απώλεια συναδέλφου Κώστα Σαντοριναίου - Καλό σου ταξίδι, συνάδελφε, Κώστα…

Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω

Σύλλογος ΠΕ Χαϊδαρίου

Αρ. Εγγράφου: 14/A/2015

Αιγάλεω 21-3-2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ

Ρήγα Φερραίου 20

Προς: Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Χαϊδαρίου, Δ.Σ της ΔΟΕ,

τα μέλη του Συλλόγου μας, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

Θέμα: «Απώλεια συναδέλφου Κώστα Σαντοριναίου»

Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα και πρόωρα ο αγαπημένος συνάδελφός μας, ο δάσκαλος, Κώστας Σαντοριναίος. Ο Κώστας Σαντοριναίος για χρόνια υπηρέτησε στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Χαϊδαρίου. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Παιδείας του Συλλόγου μας στην οποία για χρόνια πρόσφερε με καλοσύνη, χαμόγελο και ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες του. Παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, στις απεργίες και στους αγώνες. Στο Χαϊδάρι ήταν μέλος και του Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Χαϊδαρίου.

Άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, σεμνός, ακέραιος, με ήθος, αντιμετώπιζε πάντα όλες τις δυσκολίες με το αστείρευτο χιούμορ του και το καλοσυνάτο χαμόγελό του. Ευρυμαθής και καλλιεργημένος, με ιδέες και όνειρα, βαθιά δημοκρατικός με μια ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά. Άνθρωπος που νοιαζόταν τους συναδέλφους του και τα παιδιά. Ένας εξαίρετος δάσκαλος, που έκανε τους μαθητές του να τον λατρεύουν και τους συναδέλφους του να τον εκτιμούν απεριόριστα. Με τη δουλειά του, τη στάση του και τη συνδικαλιστική του δράση συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των συναδέλφων μας στην οικογένειά του και στους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Επίσης αποφασίζει, αντί στεφάνου, να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο «ο Άγιος Παντελεήμων» Κερατσινίου.

Καλό σου ταξίδι, συνάδελφε, Κώστα…

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Σάμιος

Η Γραμματέας

Στέλλα Τραγά

Η κηδεία του συναδέλφου μας θα γίνει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015,

στο Γ΄Νεκροταφείο, στις 3.00 μ.μ.

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€

Χαϊδάρι 21-3-2015

Προς: 1. Τα Μέλη μας

2. Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δ/νση: Κολοκοτρώνη 38, Χαϊδάρι 12461

Πληροφορίες: Αντωνόπουλος Γεώργιος

Τηλ. 6943020826

[email protected]

Θέμα: «Απώλεια συναδέλφου Κώστα Σαντοριναίου»

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα και πρόωρα ο αγαπημένος συνάδελφός μας, ο δάσκαλος Κώστας Σαντοριναίος. Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, ενώ παλαιότερα, επί σειρά ετών, στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω. Επίσης, είχε διατελέσει μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αιγάλεω, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Χαϊδαρίου.

Ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος, καλοσυνάτος, πάντα χαμογελαστός, με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, με απίστευτη καλλιέργεια και ευρυμάθεια, με μια μοναδική ικανότητα «ανάγνωσης» των πολιτικών και εκπαιδευτικών πραγμάτων, με μια ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, πάντα με έγνοια για τους συναδέλφους και για τα παιδιά. Ένας εξαίρετος δάσκαλος, που οι μαθητές του τον λάτρευαν και οι συνάδελφοί του εκτιμούσαν απεριόριστα. Με τη δουλειά του, τη στάση του και τη συνδικαλιστική του δράση συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Επίσης αποφασίζει, αντί στεφάνου, να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο «ο Άγιος Παντελεήμων» Κερατσινίου.

O Πρόεδρος

Αντωνόπουλος Γιώργος

Ο Γενικός Γραμματέας

Τσουκάλης Δημήτριος

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα τελεστούν

στο 3ο Νεκροταφείο, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 15.00 μ.μ.

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€

Tags: Σύλλογος ΠΕ ΑιγάλεωΚώστας Σαντοριναίος
Keywords
Τυχαία Θέματα