Απόφοιτος οικονομικών επιστημών στη Θεσσαλονίκη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Γραφείο: Μ. Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ.
Πληροφορίες: Θεοδοσιάδης Ε.
Τηλ.: 2310-996754
Φαξ: 2310-200392
e-mail: [email protected]
Αρ. Φακέλου: 84829
ΑΔΑ: Β4Γ246Ψ8ΧΒ-Γ8Ο


Θεσσαλονίκη,

27/082012
Αρ.Πρωτ.: 73608/2012


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
(Για υποβολή πρότασης σύναψης 1 σύμβασης μίσθωσης έργου)


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δίκτυο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη στη Μαύρη θάλασσα (84829)», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Νίκο Κομνηνό, καθηγητή του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ προτίθεται να αναθέσει για διάστημα ενάμιση (1,5) μήνα και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 2.000€ (δύο χιλιάδες), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, σε ένα άτομο τα εξής:
Περιγραφή και ανάλυση του τομέα της θαλάσσιας βιομηχανίας (marine industry) στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με υφιστάμενο υπόδειγμα περιεχομένων (template), με έμφαση στις ανάγκες των ΜΜΕ για υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη σχετική ζήτηση και προσφορά, καθώς και στην υφιστάμενη υποδομή. Η μελέτη θα εκπονηθεί βάσει συγκεκριμένου υποδείγματος το οποίο έχει συμφωνηθεί με τους εταίρους του έργου.
Τα κείμενα και οποιαδήποτε αλληλογραφία θα πραγματοποιείται κυρίως σε ηλεκτρονική μορφή (e-mails, ενδιάμεσες και τελικές εκδόσεις κειμένων σε ψηφιακή μορφή).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:
1. Να είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με σπουδές σε τμήματα οικονομίας ή ανάπτυξης.
2. Να έχουν πολύ καλή γνώση του θεματικού τομέα αναφοράς και του τομέα των ΜΜΕ που να τεκμηριώνεται από προηγούμενη απασχόληση σε συναφή αντικείμενα (τουλάχιστον δύο έτη εμπειρίας).
3. Να έχουν πολύ καλή γνώση (επίπεδο Γ1/C1) της Αγγλικής στο πεδίο του έργου, τόσο γραπτά, καθώς θα χρειαστεί να συγγράψουν τις μελέτες στα Αγγλικά, όσο και προφορικά, καθώς θα χρειαστεί να συζητήσουν τα αποτελέσματα στην αντίστοιχη Ομάδα Εργασίας (Working Group) με τους αντίστοιχους εμπειρογνώμονες από τους άλλους εταίρους του έργου.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε αντίστοιχα έργα θα συνεκτιμηθεί
Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται σε στον τομέα χωροταξίας, πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης του τμήματος αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ στον 6° όροφο του κτηρίου εδρών της Πολυτεχνικής Σχολής, έως τις 6/09/2012

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.
Αξ

Keywords
Τυχαία Θέματα