Αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή και ο Μπούκουρας;

Tweet

Πηγή φψτογραφίας: ΕΘΝΟΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με βουλευτές και στελέχη τους να δηλώνουν αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση της βουλευτικής τους έδρας. Μετά την ανακοίνωση του βουλευτή, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, φουντώνουν οι φήμες για άμεση αποχώρηση και του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΕΘΝΟΥΣ» ο βουλευτής Κορινθίας απέστειλε επιστολή

ανεξαρτητοποίησής του το περιεχόμενο της οποίας είναι το εξής:

Ο κάτωθι υπογράφων Ευστάθιος Μπούκουρας του Νικολάου, βουλευτής του νομού Κορινθίας και νυν προσωρινά κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, εξουσιοδοτώ τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, δικηγόρο Αθηνών, Αλέξιο Κούγια του Χρήστου (...), όπως αντ' εμού και για λογαριασμό μου καταθέσει άμεσα ενώπιον του Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου. Η παρούσα εξουσιοδότηση αποτελεί σαφή και απαρέγκλιτη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου. Την παρούσα δήλωση - εξουσιοδότηση υπογράφει ο αρμόδιος υπάλληλος των φυλακών Ναυπλίου για την επιβεβαίωση της γνησιότητας της υπογραφής μου».

Την πρόθεση ανεξαρτητοποίησης του Στ. Μπούκουρα, την οποία δημοσιοποίησε το Mega Channel, επιχείρησε να διαψεύσει ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή Αλέξης Κούγιας, ισχυριζόμενος ότι η επιστολή δεν εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν αρνήθηκε ωστόσο την ύπαρξή της. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο υπάρχουν σαφείς αιχμές εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη του βουλευτή από τους «συναγωνιστές» του.

«Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του, ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι απ' όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής για να αποκομίσει οφέλη», αναφέρει το προσεκτικά διατυπωμένο δελτίο Τύπου, στο οποίο δεν αναγράφεται ούτε μία φορά το όνομα «Χρυσή Αυγή».

Tags: Χρυσή αυγήφασισμόςΝΑΖΙΜπούκουρας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα