Απάντηση σε δημοσίευμα της ΟΙΕΛΕ για τη λειτουργία ξένου σχολείου, σε περιοχή της Α Διεύθυνσης ΠΕ Αθήνας

ΑνακοινώσειςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----------ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. ΚΑΙ Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Α’ ΑΘΗΝΑΣ------------Ταχ. Δ/νση: Δώρου 9T.K. - Πόλη: 104 32 Αθήνα Ιστοσελίδα: http://dipe-a-athin.att.sch.grΕ-mail Α΄ Δ/νσης:[email protected].sch.grΠληροφορίες: Δήμητρα ΧατζημανώληTηλ: 210-5243286 Fax:
210-5243980 Αθήνα, 20 - 6 - 2013 Αρ. Πρωτ.: 8961 ΠΡΟΣ: Το ενημερωτικό εκπαιδευτικό δίκτυο, alfavita ΚΟΙΝ. κ. Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε δημοσίευμα της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. για τη λειτουργία ξένου σχολείου, σε περιοχή της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας»

Απαντώντας σε δημοσίευμα της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε, που φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας, την 18/06/2013 και μετά, σχετικά με την μη νόμιμη λειτουργία του ξένου σχολείου, με την επωνυμία Cristian Academy, επί το ορθότερο «Χριστιανικό Κέντρο Αθηνών», σε περιοχή αρμοδιότητας της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας, σας κάνουμε γνωστό ότι έχουμε ενημερώσει με έγγραφό μας, αλλά και προφορικά ήδη από 25/02/2013, το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και ότι έχουμε προβεί σε έκδοση Απόφασης παύσης του συγκεκριμένου σχολείου από 25/02/2013, έχοντας ενημερώσει τους ιδιοκτήτες του ανωτέρω σχολείου, για τις σχετικές από μέρους τους ενέργειες, για τη νομιμότητα της λειτουργίας του.

Σε απάντηση αυτών, έχει εκδοθεί ήδη από 16/04/2013, δηλαδή δύο μήνες πριν της σύνταξης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε., έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο σας επισυνάπτουμε και με το οποίο «παρατείνεται η άνευ νομίμου αδείας λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου, αποκλειστικά και μόνο για παιδαγωγικούς λόγους, έως 30/06/2013, οπότε και παύεται η λειτουργία αυτού».

Παρακαλούμε για την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα σας, με ακριβώς ανάλογο τρόπο, του σχετικού δημοσιεύματος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΗΣ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Τ.Σ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΑ Ε. ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ

Tags: ΟΙΕΛΕξένο σχολείο
Keywords
Τυχαία Θέματα