Απανωτές καταγγελίες για την ακύρωση ερωτήματος Γ4 της Φυσικής Κατεύθυνσης

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και δια Βίου Μάθησης
Είμαι κι εγώ μία από τις μαθήτριες που αδικήθηκα από την Οδηγία που απέστειλε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων στα Βαθμολογικά Κέντρα, για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής Κατεύθυνσης σε ότι αφορά την ακύρωση του Γ4 ερωτήματος και την ανακατανομή των μονάδων του στα ερωτήματα Γ1, Γ2 & Γ3.
Θεωρώ ότι η εν λόγω
Οδηγία λειτουργεί εις βάρος μου, όπως και εις βάρος άλλων μαθητών, που αφιερώσαμε το χρόνο μας για τη λύση του Γ4 ερωτήματος, χρόνο που στερηθήκαμε για τη λύση ερωτημάτων του Δ.
Οι συμμαθητές μας που δεν έλυσαν το Γ4 ερώτημα ανταμείφθηκαν με 7 μονάδες δώρο. Για εμάς που το λύσαμε σωστά ποια θα είναι η ανταμοιβή μας, δεδομένου ότι διαγωνιζόμαστε σε περιβάλλον ανταγωνιστικό και από λίγα μόρια διαφορά κρίνεται η εισαγωγή μας στο Πανεπιστήμιο;
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται ακόμα και γι’ αυτό περιμένουμε για την δίκαιη αντιμετώπισή μας, νέες Οδηγίες και δίκαιες αυτή τη φορά, προς τα Βαθμολογικά Κέντρα.
Καλησπέρα σας,
Σας στέλνω μήνυμα για να εκφράσω την δυσαρεσκεία μου αλλα και των συμμαθητών μου οσον αφορά το θέμα Γ4 των πανελληνίων της φυσικής. Θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας και να ζητήσουμε τη συνδρομή σας ώστε να αναδειχθεί το θέμα. Πιστεύουμε ότι είναι καταφορη αδικία για τους μαθητές που έλυσαν ή προσπάθησαν να λυσουν αυτο το ερώτημα. Πολλοί αφιέρωσαν πολλή ώρα για αυτό το ερώτημα και εχασαν χρόνο. Ουσιαστικά με τη βαθμολόγηση αυτη εξισώνονται οι καλύτεροι μαθητές από αυτούς που δεν είχαν τις ικανότητες για να λύσουν αυτό το ερώτημα. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ειναι παιδιών που έλυσαν αυτό το ερώτημα και από το πουθενα θα χασουν βαθμους επειδή ίσως δεν καταφεραν να λύσουν καποιο αλλο από αυτό το θέμα. Ἠ και παιδιά που συνειδητοποίησαν οτι υπήρχε λαθος και χάσανε τόση ώρα μειονεκτούν σε σχέση με μαθητές που δεν ηξεραν τι να κανουν. Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία στην βαθμολογία.Η επιλογή λοιπόν να δωθουν τα μόρια στα άλλα ερωτήματα είναι η χειρότερη δυνατή. Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω τη συνδρομή σας ώστε το θέμα να αναδειχθεί και να αποδωθει δικαιοσύνη. Εμείς απο τη πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επικοινωνησουμε με το υπουργείο ωστε η απόφαση αυτή να αλλάξει. Έχουμε την πεποίθηση ότι και αλλα άτομα συμμερίζονται την άποψη μας. Ελπίζουμε να βοηθήσετε ώστε το θέμα να αναδειχθεί.
Ευχάριστώ εκ τω προτέρων
Μανωλαράκης Άριστος και συμμαθητες

Αφιέρωσα σημαντικό χρόνο για να λύσω το ερώτημα Γ4. Έχω κάποια λάθη στα άλλα τρία ερωτήματα Γ1, Γ2, Γ3.Ο χρόνος που μου απέμεινε για το τέταρτο θέμα ήταν ελάχιστος.Πόσο δίκαιο είναι αυτό για μένα και για πολλούς άλλους συμμαθητές μου οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια θέση;Περιμένω να μου απαντήσετε τι ακριβώς θα γίνει με όλους εμάς.

Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα γίνει με όλους ε
Keywords
Τυχαία Θέματα