Ανήλικη τραυματίστηκε με μαχαίρι στην Πάτρα -58χρονος κρεμάστηκε στην Κάτω Αχαΐα

Σ’ ένα περιστατικό με τραυματισμό μιας ανήλικης κοπέλας στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, σε πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου, κλήθηκε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 7 χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Αχαϊκό thebest.gr, το θέμα έχει επιληφθεί το 1ο αστυνομικό τμήμα Πατρών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία νεαρή κοπέλα ανήλικη, μικρότερη από 14 ετών τραυματίστηκε με μαχαίρι. Δεν έχει γίνει γνωστό πώς τραυματίστηκε. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το 166 από περιοίκους, ενώ

η περιοχή αναστατώθηκε από το γεγονός.

Η ανήλικη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων.

Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα ένα άλλο περιστατικό συνέβη στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 58χρονος άνδρας κρεμάστηκε σε καμαράκι στην ταράτσα του σπιτιού του στην Κάτω Αχαΐα προς την περιοχή του Κέντρου Υγείας.

Τον άνδρα βρήκαν κρεμασμένο οι οικείοι του και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από αστυνομικούς του τμήματος της Κάτω Αχαΐας. Ο 58χρονος άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα