Ανεξάρτητη Παρέμβαση: Για τα εκλογικά αποτελέσματα στο σύλλογο "Αθηνά"

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,

ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ χαιρετίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας στήριξαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου. Την εμπιστοσύνη σας αυτή, για εμάς που πορευόμαστε με τις αρχές και τις αξίες του ανεξάρτητου -χειραφετημένου -ακηδεμόνευτου συνδικαλισμού, την εκλαμβάνουμε ως μήνυμα περαιτέρω

αντίστασης και αγώνα.

Μας ξέρετε! Αντιστεκόμαστε με καθαρό λόγο και συνέπεια στην πράξη, μέσα κι έξω από τα σχολεία, στους δρόμους του αγώνα και κυρίως δεν κάνουμε αγωνιστικές εκπτώσεις στρογγυλεύοντας τη συλλογική δράση, ώστε να γίνουμε αρεστοί. Δε χαριστήκαμε σ’ αυτούς που υπονομεύουν τον αγώνα του κλάδου ενάντια στην αξιολόγηση, σ’ αυτούς που υποβιβάζουν και μεταθέτουν αυτή τη μάχη έξω από τους συλλόγους διδασκόντων, σ’ αυτούς που υπονομεύουν την απεργία- αποχή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δεν επιδιώξαμε εκλογικά οφέλη με παραταξιακές συγκολλήσεις και «φιλοξενίες» παραγόντων, γιατί δεν εκχωρούμε την ανεξαρτησία μας και την αυτοτέλειά μας στο κάλεσμα για «ενότητα από τα πάνω», λόγω πολιτικής συγκυρίας. Αυτές οι καιροσκοπικές λογικές και στάσεις δε συνάδουν με τη φυσιογνωμία μας. Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ η πραγματική ενότητα είναι στη βάση των συναδέλφων, στους Συλλόγους Διδασκόντων, στις Γενικές συνελεύσεις, στα συλλαλητήρια, στους δρόμους του αγώνα. Εκεί που χτυπά η καρδιά της μαχόμενης εκπαίδευσης.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και ήθος για ένα Σύλλογο μαχητικό, που δε θα είναι φέουδο κομματικών-παραταξιακών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων. Για ένα Σύλλογο που θα ακυρώνει στην πράξη τα σχέδια για συμπτύξεις, διοικητικό αυταρχισμό, συγχωνεύσεις, διώξεις, μετακινήσεις, προώθηση της αξιολόγησης, που θα εκφράζει και θα ενώνει όλους τους συναδέλφους, που θα συγκρούεται με τη Διοίκηση, τις αντικοινωνικές πολιτικές κυβερνώντων- τρόικας, θα υπερασπίζει το δημόσιο σχολείο, τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων και την παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στα σχολεία.

Μαζί, συνεχίζουμε την απεργία -αποχή και τους αγώνες που μας επιφυλάσσει το μέλλον.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ.

Δεκέμβριος 2014 Δεκέμβριος 2013

Για Δ.Σ Συλλόγου Για Δ.Σ Συλλόγου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε.

233 (3) 259 (3)

ΑΝΕΞ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

330 (4) 270 (3)

ΕΡΑ (ΕΚΠΑΙΔ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ)

------- 35 (1)

ΑΣΕ-ΠΑΜΕ

66 (1) 65 (1)

ΔΑΚΕ

94 (1) 84 (1)

ΠΑΣΚ-ΔΗΣΥ

31 (0) 29 (0)

Λευκά/Άκυρα

60 67

Tags: ανεξάρτητη παρέμβασηΠαρεμβάσεις ΠΕαποτελέσματα εκλογών
Keywords
Τυχαία Θέματα